Demirciören'e Futbol Sahasi

Demirciören'e Futbol Sahasi

Gençlik ve Spor Bakanligi, Spor Toto Teskilat Baskanligi’nin katkilariyla Il Özel Idaresi tarafindan Demirciören köyünde yaptirilan sentetik çim yüzeyli futbol sahasi törenle hizmete sunuldu.

Sahanin köydeki gençlere ve çocuklara hayirli olmasi temennisinde bulunan Vali Ali Çelik, 31 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahasindan 13’ünün tamamlandigini, 18 çim sahanin ise kasim ayina kadar bitirilecegini söyledi.



Gençleri ve çocuklari sporla bulusturmaya devam edeceklerini kaydeden Vali Çelik, “Il merkezi ve 8 ilçemizde toplam 20 adet basketbol ve voleybol sahasini da hizmete sunacagiz. Cumhurbaskanimiza, Bakanimiz Mehmet Kasapoglu’na, milletvekillerimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel de, sentetik çim yüzeyli futbol sahasinin Demirciören köyüne hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Açilisa; Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, Il Genel Meclisi Baskani Musa Yilmaz, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, köy muhtari Hasan Demir, köy sakinleri ve davetliler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile