Demirkaynak, Öğrencilere Eğlenceli Dakikalar Yaşattı

Demirkaynak, Öğrencilere Eğlenceli Dakikalar Yaşattı

Ordu'nun Ünye ilçesinde faaliyet gösteren FEM ve Anafen Dersaneleri, öğrencilere moral ve motivasyon olması için bir program düzenlendi.

Programda, stand-upcı Recep Demirkaynak, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.Halil Efendi Sosyal Tesislerinde iki seans halinde yapılan program büyük ilgi gördü.

Usta şovmen, izleyenlerini hem güldürdü, hem düşündürdü. Yaptığı esprileriyle kimi zaman düşündüren, kimi zaman da eğlendiren, Demirkaynak, büyük beğeni gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Demirkaynak, çocukluk anılarıyla başladığı gösterisini, güncel konuları ele alarak yaptığı birbirinden ilginç esprileri ile sürdürdü. Gösterisini, yaptığı günlük yaşantılardan alınan karelerle destekleyen usta şovmen, izleyenlerden tam not aldı.

Gösteriyi izleyen izleyiciler, ilçede yapılan bu tür sosyal faaliyetlerden dolayı programı düzenleyen FEM ve Anafen Dershaneleri'ne teşekkür etti. Ünye FEM Dershanesi Müdürü Hakan Yılmaz, öğrencilerin yoğun ders ve etüt programı arasında bu tür eğlendirici faaliyetlere ihtiyacı oluğunu, bu nedenle geleneksel olarak moral ve motivasyon programları yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile