Demirtas Açiklamasi 'Sefkat Elimizi Her Vatandasimiza Hissettirmek Istiyoruz'

Demirtas Açiklamasi 'Sefkat Elimizi Her Vatandasimiza Hissettirmek Istiyoruz'

Ilkadim Belediyesi Sosyal Yardim Müdürlügü Kadin Koordinasyon Merkezi sel magduru bir ailenin evini basta asagi yenileyerek yüzlerini güldürdü.

Kadin Koordinasyon Merkezi Gönüllü Baskani Lütfiye Demirtas, Karadeniz Mahallesi’nde geçen ay saganak sonucu zemin kattaki evini su basan ailenin yardimina kostu. Sel magduru ailenin kullanilmaz hale gelen evinin boya-badana, parke laminat tadilati sonrasi ihtiyaci olan esyalari aileye ulastirdi.

“Sefkat elimizi her vatandasimiza hissettirmek istiyoruz”

Ilçede ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini ve her türlü ihtiyaçlarini karsilamak için seferber olduklarini dile getiren Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Bizlere gelen istekleri geri çevirmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Genellikle ihtiyaç sahibi ailelerimiz bizlerden esya talebinde bulunuyor. Koltuk, kanepe, buzdolabi, çamasir makinesi, hali, yatak, baza, battaniye, perde, yorgan gibi talep en çok talep edilen esyalar arasinda yer aliyor. Biz de bu ailelerimizin ihtiyaci olan ev esyalarini temin etmek için bir çalisma baslattik. Hayir Çarsimiz ile sefkat elimizi her vatandasimiza hissettirmek istiyoruz. Allah’a hamdolsun ki bizden talep edilen tüm esyalari kisa sürede hayirsever vatandaslarimizin da destegi ile temin ediyoruz. Bugün de ekiplerimiz o ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine esyalarini götürüp kullanima sundu. Onlarin bir nebze de olsai yüzlerini güldürdüysek ne mutlu bize” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile