Demokan Özkaynak, İstanbul'da toprağa verildi

Göcek'te yaşanan otopark tartışmasında tabanca ile vurulup yaşamını yitiren Demokan Özkaynak (31), İstanbul'da toprağa verildi.

Ünlü armatör Bilgin

  Göcek ' te yaşanan otopark tartışmasında tabanca ile vurulup yaşamını yitiren Demokan Özkaynak ( 31 ) , İstanbul ' da toprağa verildi .

Ünlü armatör Bilgin Özkaynak ' ın üvey oğlu Demokan Özkaynak ' ın cezane namazı , ikindi vakti Bostancı Kuloğlu Camii ' nde kılındı . Cenazeye Demokan Özkaynak ' ı kısa bir süre önce evlatlığa alan ünlü armatör Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak , anne Filiz , kardeşleri Bora ve Bilgin , nişanlısı Gül Sönmez başta olmak üzere ailenin yakınları ve Demokan ' ın arkadaşları katıldı . Cenazeye katılanlar arasında sanatçılar Oktay Kaynarca , Metin Şentürk ve Barış Başar da yer aldı .

Anne Filiz Özkaynak ve Demokan ile kısa bir süre sonra evlenme hazırlığı yapan Gül Sönmez , cenazede sık sık fenalık geçirdi . Filiz Özkaynak ve Gül Sönmez , yakınları tarafından güçlükle sakinleştirdi . Bitkin görünen ve ayakta durmakta zorlanan baba Bilgin Özkaynak ise taziyeleri oturduğu sandalyede kabul etti .

Basın mensuplarının ilk etapta görüntü almasına izin verilmeyen cenazede aile daha sonra görüntü alınmasına ikna oldu . İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında helallik istendi . Edilen duaların ardından Demokan Özkaynak ' ın cenazesi defnedilmek üzere Küçükbakkalköy Mezarlığı ' na götürüldü . Araca götürülmek üzere cenazenin omuzlara alınması esnasında Gül Sönmez baygınlık geçirdi . Sönmez , yakınları tarafından taşınarak camiden çıkarıldı . Anne Filiz Özkaynak da kollarına giren kişilerin desteğiyle ayakta durabildi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile