Demre’de Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

Demre’de Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Antalya’nın Demre ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Demre halkının ilgi gösterdiği törenler sabah saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile AK Parti, CHP ve MHP’nin çelenklerinin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Stadyumdaki tören saat 09.30’da başladı.

Demre Şehir Stadı'na erken saatlerde gelen vatandaşlar tribünleri doldurdu.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan ile belde belediye başkanları ve daire müdürlerinin katıldığı törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, çocuklardan 23 Nisan’ın anlamını kavrayarak Cumhuriyete ve ulusal egemenliğe sahip çıkmalarını istedi. Atatürk’ün "Tek güç milli egemenliktir, tek makam da milletin kalbidir" sözünü hatırlatan Aldal, çocuklara "Yüzünüz yeniliğe, değişime ve geleceğe dönük olsun" tavsiyesinde bulundu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Garnizon Komutanı Hasan Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün tarafından verildi.

Sonra okulların hazırladıkları halk oyunları ile dans gösterilerine geçildi.
Öğrencilerin dans gösterileri izleyenlerden alkış aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile