Deneyimli Vatandaslar Için Piknik Etkinligi

Deneyimli Vatandaslar Için Piknik Etkinligi

Tepebasi Belediyesi’nin merkezleri ve TEBEV bünyesindeki deneyimli vatandaslar, düzenlenen piknik etkinliginde açik havada moral depoladi. Etkinlige katilan Baskan Ataç, “Sizlerle beraber olmak bize huzur veriyor. Basimizdan eksik olmayin” dedi.

Tepebasi Belediyesi TEBEV (Evde Saglik Hizmetleri Projesi) ve Metin Özögüt Yasam Merkezi bünyesindeki deneyimli vatandaslar, her yil düzenlenen ve geleneksellesen piknik etkinligine katildi.

Etkinlikte sarkilar esliginde keyifli bir gün geçiren deneyimli vatandaslar, gönüllerince eglendi. Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da etkinlige katilarak deneyimli yurttaslar ile bir araya geldi. Etkinlikte Baskan Ataç katilimcilar uzun uzun sohbet etti. Baskan Ataç, “Öncelikle sizleri tesislerimizde agirlamaktan çok memnunuz. Çünkü sizlerle beraber olmak bize huzur veriyor. Basimizdan eksik olmayin. Size güzel bir gün diliyorum. Saglik içinde yasayin” dedi.

Piknige katilan deneyimli vatandaslar da etkinlikten memnun olduklarini belirtti.

Deneyimli vatandaslardan Neriman Arpacilar, “Tek kelimeyle harika bir etkinlik. Ben hayatimda bu kadar güzel etkinligi burada gördüm. Çayimizi içtik, sohbet ettik. Çok memnun kaldik” dedi.

Mustafa Basaran “Oynadik, yedik, içtik, sebep olandan Allah razi olsun. Güzel bir gün geçirdik” derken Habil Gökdemir, “Çok güzel geçiyor günümüz. Allah razi olsun. Çok memnunuz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile