Dengesini Kaybeden Kadın, Uçurumdan Yuvarlandı

Dengesini Kaybeden Kadın, Uçurumdan Yuvarlandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde eşi ile gezinen ve alkollü olduğu öne sürülen iki çocuk annesi kadın, dengesini yitirince yaklaşık 18 metrelik uçurumdan aşağıya düşerek hayatını kaybetti.


İddiaya göre, Ayvalık’ta yaşayan ve geçtiğimiz Ramazan Bayramında iki çocuklarının sünnetini yaptırdıkları öğrenilen Özay-Dilber Sarı çifti, gece Sarımsaklı’da bir eğlence mekanında alkol alarak doyasıya eğlendi. Eğlence mekanından çıktıktan sonra eşinin motosikletiyle Cunda ile Ayvalık merkezini birbirine bağlayan Lale Adası’nda bulunan Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Lisesi binasının hemen yanındaki altı deniz kıyısındaki bir kayalık olan 18 metrelik uçurum kenarına saat 04.00 sıralarında giden Sarı çifti, yıldızlar altında dolaştı. Uçurumun kenarında bir süre sohbet eden Sarı ailesinden alkollü olduğu söylenen Dilber Sarı, ayağa kalktığı sırada dengesini kaybederek, yaklaşık 18 metrelik uçurumdan aşağıya düşerek feci bir şekilde hayatını kaybetti.

Eşinin gözleri önünde uçurumdan aşağıya düşmesiyle şoke olan Özay Sarı’nın haber vermesiyle olay yerine gelen Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis ekipleri çevre güvenliği aldıktan sonra genç kadının cesedini önce Ayvalık Devlet Hastanesi morguna, sonrasında da Bursa Adli Tıp Kurumu’na otopsi için gönderdi. Olayla ilgili soruşturmanın kapsamlı olarak sürdüğü öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile