Deniz Baykal Samsun'da moral buldu

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Samsun'da coşkuyla karşılandı. 'İnadına Baykal, inadına sol' sloganları eşliğinde karşılanan Baykal, il binasına

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Samsun'da coşkuyla karşılandı. 'İnadına Baykal, inadına sol' sloganları eşliğinde karşılanan Baykal, il binasına girerken izdiham yaşandı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Trabzon'a gelen Baykal, bugün Giresun ve Ordu'dan sonra Samsun'a geldi. CHP Samsun Gençlik Kolları tarafından sloganlar eşliğinde karışılanan Baykal'ın mutlu olduğu gözlendi.

Parti binasına araçtan inerek yürüyen Baykal, izdiham karşısında korumaların yardımı ile il binasına ulaştı. İl binası camından halkı selamlayan Baykal, gündemle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Baykal, bu konuda açıklama yapacak durumda olmadığını ifade etti.

'Samsun'daki karşılamayı nasıl buldunuz' sorusuna Baykal, "Samsun halkı her zaman bana destek vermiştir, beni gururlandırmıştır. Böyle bir karşılamaya gerek yoktu. Bizi sevenler sevgisini bu şekilde göstermek istedi. Yine de mutluluk verici. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Hüseyin Değerli ise Baykal'ı ağırlamaktan memnun olduklarını, kendisinden öğrenecekleri çok konular olduğunu kaydetti.

Öte yandan, Baykal'ın parti binasına gelişi sırasında Huriye Koyun isimli kadın ,kendisine yaklaşmak isterken baygınlık geçirdi. Ayıldığında ise "Kan davalıyız, Baykal'dan bu husumetin çözümü için yardım isteyecektim." açıklamasında bulundu.

Deniz Baykal, daha sonra partililerle bir süre basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile