Deniz Feneri Derneği, Ege Bölgesi'nde 352 aile kurban eti dağıttı

Deniz Feneri Derneği, Kurban Bayramı'nda 6 bin 160 hisse kurban kesti. 1998 yılından beri dünyanın dört bir yanında yoksullara yardım eli uzatan derne

Deniz Feneri Derneği, Kurban Bayramı'nda 6 bin 160 hisse kurban kesti. 1998 yılından beri dünyanın dört bir yanında yoksullara yardım eli uzatan dernek, bu bayramda da bağışçı ve gönüllülerin desteğiyle bu görevini yerine getirdi. Deniz Feneri'nin 2010 yılı kurban organizasyonu çerçevesinde yurtiçinde Amasya, Erzurum ve Şanlıurfa, yurtdışında Pakistan, Nijer, Sudan, Bangladeş ve Filistin'de kurban kesildi.

Yurtiçinde ve yurtdışında kurbanların kesiminin, kendi görevlilerinin nezaretinde, dinî vecibeler yerine getirilerek ve tamamı kamerayla kaydedilerek yapıldığını belirten Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz, ayrıca yurtiçindeki kesimlerin tamamının da noter tespitiyle kayıt altına alındığını vurguladı. Bütün bağışçılarına, kurbanlarının kesildiğini SMS ile haber verdiklerini belirten Cengiz, bayramdan sonra ise bağış yapanların isimlerinin okunarak kurbanlarının kesildiğini gösteren bir DVD ve kesim belgesi ulaştıracaklarını aktardı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile