Deniz Feneri'nden İftar

Deniz Feneri ailesi, Kütahya’da kurduğu iftar sofrasında bir araya geliyor. İftarda çocuklara da çocuk kolileri dağıtılacağı belirtildi.

Deniz Feneri, 'İftarda buluşuyoruz' projesi kapsamında, yardım alan aileler, gönüllüler ve bağışçıları aynı sofrada bir araya getirmeye devam ediyor. Aynı sofrayı paylaşan davetliler geniş bir aile olmanın ve aynı sohbeti paylaşmanın mutluluğunu yaşayacak.

Dernek'ten yapılan açıklamada, "Bu Ramazan, bu kapsamdaki iftarların biri de Kütahya’da yarın (Pazar) Eski Hal binası karşısı Sanayi Lokantası'nda düzenleniyor. Deniz Feneri’nin yardım ettiği aileler, bağışçıları, gönüllüleri, Edirne Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Kütahya eşrafının katılımıyla gerçekleşecek iftara 120 davetli katılacak. İhtiyaç sahibi aileler, öksüz ve yetim çocuklar belki de hayatlarında ilk kez garsonlar tarafından kendilerine yemek servis edilen nezih bir mekanda yemek yemenin mutluluğunu yaşayacaklar. İftara Deniz Feneri’ni temsilen, Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabey’i İbrahim Uğurlu ve Gönüllü İlişkileri Sorumlusu Yusuf Baykal katılacak. Koçak ayrıca misafirleri Deniz Feneri’nin çalışmaları hakkında kısaca bilgilendirecek" denildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile