Deniz Harp Akademisi, Osb’yi Ziyaret Etti

Deniz Harp Akademisi, Osb’yi Ziyaret Etti

Deniz Harp Akademisi ve Deniz Harp Okulu Müdavimleri, Tuğamiral Tayyar Ertem önderliğinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.


Tuğamiral Tayyar Ertem ve beraberindeki heyet, OSB Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. OSB Toplantı Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Şimşek ve Cevdet Akınal katıldı.

Toplantıda OSB tanıtım filmi izletildi ve Deniz Harp Akademisi öğrencilerinin sorularına cevap verildi.

OSB hakkında geniş bilgi alan Deniz Harp Akademisi öğrencileri, yönetim kurulu üyelerinden hedeflenen projeler hakkında da detaylı bilgiler aldı. OSB’nin başarı sırlarından bahseden Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Şimşek ile Cevdet Akınal, şu açıklamada bulundu:
“Katma değeri yüksek ürünlere yönelmemiz gerekiyor. Günümüz, hem rekabet gücü yüksek ürünleri üretip, aynı zamanda mevcut teknolojiyi yakalayabilmemiz şartı doğuruyor. Bizlere düşen sanayicilerimize destek olmak ve her zamanki gibi beraber yol almaktır. Gelişmekten ve değişmekten korkmayan, girişimci bir sanayici potansiyelimiz var.”
OSB’deki bilgilendirme toplantısı sonrasında Tuğamiral Tayyar Ertem, yönetim kurulu üyelerine bir plaket armağan ederken, yönetim kurulu üyeleri ise Ertem’e yöresel bir hediye takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile