Denizbank'tan MTV Ödemelerinde Faizsiz 3 Taksit Avantaji

DenizBank, motorlu tasitlar vergisi (MTV) ve trafik para cezasi ödemelerini, 2 Agustos 2021'e kadar DenizBank Bonus Kredi Kartlari ile gerçeklestiren müsterilerine faizsiz ve ücretsiz 3 taksit firsati sunuyor.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, MTV ve trafik cezasi ödemeleri DenizKartim ve MobilDeniz bankacilik uygulamalari, internet bankaciligi, DenizBank subeleri, ATM’leri, DenizBank Iletisim Merkezi ve gib.gov.tr üzerinden gerçeklestirilebiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen DenizBank Perakende ve Özel Bankacilik Grubu Genel Müdür Yardimcisi Aysenur Hiçkiran, DenizBank’in her alanda, hayat kolaylastiran çözümlerle müsterilerinin yaninda durmayi görev bildigini belirtti.

Banka olarak, müsterilerin ihtiyaçlarindan yola çikarak, gereksinimlerinin tüm kanallardan karsilanabildigi hizmet modellerini gelistirmek üzere faaliyetlerini sürdürdüklerini aktaran Hiçkiran, "Bu anlayisla, MTV ve trafik cezasi ödemelerinin, DenizBonus Bireysel Kredi Kartlari ve Business Kredi Kartlari ile 2 Agustos 2021’e kadar, faizsiz ve ücretsiz 3 taksit imkani ile yapilabilecegi kampanyamizi hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de müsteri ihtiyacini odagina alan çalisma ve çözümlerimizi sunmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile