Denizden çift kişilik yatak ve klozet çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Yat Limanı'nda sualtında yapılan temizlik çalışmasında denizden klozet, çift kişilik yatak ve çok say

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Yat Limanı'nda sualtında yapılan temizlik çalışmasında denizden klozet, çift kişilik yatak ve çok sayıda araç lastiği çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaleiçi Yat Limanı Şube Müdürlüğü ve gönüllü dalgıçlar tarafından Yat Limanı'nda sualtı temizliği yapıldı. Yat Limanı Deniz Polisi Merkezi'nin bulunduğu alandan denize dalan 20 dalgıç sualtında temizliğine başladı. Bir süre suyun altında kalan dalgıçlar daha sonra kancalar yardımıyla denizde bulunan klozet ve çok sayıda malzeme çıkardı. Dalgıçlar sudan bir adet de çift kişilik yatak çıkardı. Dalgıçlar tarafından limana çıkarılan yatak ve klozet Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çöpe atılmak üzere limandan uzaklaştırıldı. Sualtında temizliğe devam eden dalgıçlar ellerindeki çuvallara denizin altından buldukları, cep telefonu, şapka ve çok sayıda içecek şişesini su yüzeyine çıkardı.

Yapılan sualtına temizliği hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı Şube Müdürü Pervin Gürbüz, denizin içerisinde bulunan materyallerin su seviyesini azaltma riskinin olduğunu ifade etti. Materyallerin denizi besleyen su kaynaklarını da olumsuz etkilediğine değinen Gürbüz, "Sualtından çıkan çok ilginç materyaller var. Sualtı kirliliğin neden olduğu çeşitli sorunlar var. Yatçılar ve konuklar daha hassasiyetli olursa bu kadar olmaz. Su anlamında çok temiz ama materyal olarak o kadar değil." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile