Denizden Ordu

Denizden Ordu

Ordu’da Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafindan sehir turizmine kazandirilan Sehit Temel Simsir Gemisi Ordu’yu denizden seyretmek isteyenlere essiz güzellikler sunuyor. Gemi ile seyahat eden vatandaslar Ordu’nun denizden seyrine hayran kaliyor.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in denizden daha fazla istifade edilmesi amaciyla 2020 yilinda Ordu turizmine kazandirdigi Sehit Temel Simsir Gemisi misafirlerini agirlamaya devam ediyor. Belirlenen periyotlarla Altinordu, Fatsa, Persembe ve Ünye ilçesinde turlar düzenleyen gemi, ziyaretçilerine Ordu’yu denizden seyretme imkâni sunuyor.

Denizden Ordu

Sehit Temel Simsir Gemisi ile Ordu’yu denizden seyreden ve keyifli anlar yasayan vatandaslar duygu ve düsüncelerini paylastilar. Yurt disi basta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanindan Ordu’ya gelerek gemi turuna katilan vatandaslar Ordu’ya hayran kaldiklarini ve essiz güzelliklerle karsilastiklarini belirttiler. Boztepe’den Ordu’yu gördüklerini ve çok begendiklerini belirten vatandaslar denizden de Ordu’nun muhtesem göründügünü aktararak geminin turizme kazandirilmasini saglayan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkürlerini ilettiler.

“Turizmin her alaninda adimizdan söz edilecek”

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’de Sehit Temel Simsir Gemisi ile ilgili sosyal medya hesaplarindan bir paylasim yapti. Gemiyi ziyaret eden vatandaslarin düsüncelerinin yer aldigi videolu paylasimda Baskan Güler, “Karadeniz’in incisi Ordu’muz turizmin her alaninda adindan söz ettirmeye devam ediyor. Ordu turizmine kazandirdigimiz Sehit Temel Simsir Gemisi, Ordu’nun muhtesem güzelliklerini ziyaretçilerine seyretme imkâni sunuyor. Herkesi bu essiz keyfi yasamaya bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Bayramda ücretsiz hizmet verdi

Ordu Büyüksehir Belediyesi herkesin Ordu’yu denizden seyretmesini saglamak amaciyla Sehit Temel Simsir Gemisi turlarini Kurban Bayrami süresince ücretsiz gerçeklestirdi. Gemi, Arefe gününden baslayarak Kurban Bayrami’nin son gününe kadar ücretsiz hizmet verdi. Yapilan bu çalisma vatandaslarinda takdirini kazandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile