Denize Girdikten Sonra Kalp Krizi Geçiren Saglik Çalisanina Veda

Denize Girdikten Sonra Kalp Krizi Geçiren Saglik Çalisanina Veda

Samsun Il Saglik Müdürlügü’nde görevli saglik çalisani Özdemir Gültekin(58), denize girdikten sonra kalp krizi geçirmesi sonucu hayatini kaybetti.

Samsun Il Saglik Müdürlügü Çevre Sagligi Birimi’nde görevli Özdemir Gültekin, dün sabah saatlerinde her gün spor yaptigi Canik ilçesi Dogupark mevkisinde arkadaslariyla denize girdi. Denizden çiktiktan sonra fenalasan Özdemir Gültekin, kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Gültekin, hayatini kaybetti. Evli ve 2 çocuk babasi olan Özdemir Gültekin’in ölümü sevenlerini derin üzüntüye bogdu.

Özdemir Gültekin için Samsun Il Saglik Müdürlügü önünde tören düzenlendi ve helallik alindi. Saglik Müdürlügü’nden yapilan paylasimda, "Kurumumuza katkilarini, özverili çalismasini, güler yüzü ve sevgi dolu kalbini hiç unutmayacagiz" denildi.

Ögle namazini müteakip Büyük Cami’de kilinan cenaze namazinin ardindan Gültekin’in cenazesi Kiran Köy Mezarligi’na defnedildi.

Arkadas grubuyla yaz-kis demeden denize girmesiyle bilinen Özdemir Gültekin, ayni zaman amatör futbol maçlarinda da saglik personeli olarak görev yapiyordu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile