Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Açıklaması

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl 100 bin fidan dikimini gerçekleştirerek Denizli'ye en büyük yatırımı gerçekleştireceklerini söyledi.

Zolan, Denizli Belediyesi'nce ''Sen de Bir Fidan Dik'' sloganıyla başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında Selçukbey Mahallesi'nde düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, önceliklerinin su, hava, toprak ve kent değerlerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak olduğunu ifade etti.

Kentsel yaşam kalitesini artırmak için projeler hayata geçirdiklerini, öte yandan çevresel yatırımlara öncelik tanıdıklarını belirten Zolan, şunları kaydetti:

''Dünyanın en keyifli işi için buradayız. Denizli ve çocuklarımız için her birimiz birer fidan dikeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız onca yatırımı bir kenara bırakın, bu şehir için yaptığımız en büyük yatırım, yeşil alan miktarının artırılması olmuştur. Bu, öncelikli işimiz. Artık kimse 'Denizli'de gidilecek park yok' diyemez. Her mahallemizde ihtiyaca cevap verecek şekilde parklar yapıyoruz. İnşallah, bugün, burada toprakla buluşturduğumuz bu fidanlar büyüyecek ve bu büyük mekana hayat vererek buraya da yeni bir park yapmamıza imkan sağlayacak. Bu yıl 100 bin fidan dikimini gerçekleştirerek Denizli'ye, geleceğimize en büyük yatırımı gerçekleştirmiş oluyoruz.''

Zolan, daha sonra çocuklarla birlikte Selçukbey Mahallesi'nde ilk fidanın dikimini gerçekleştirdi.

Kampanya kapsamında, ilk etapta Selçukbey, Şemikler ve Yeni Şafak mahallelerinde 5 bin fidanın toprakla buluşturulduğu bildirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile