Denizli Büyüksehirin En Renkli Festivali 3. Kez Düzenlenecek

Denizli Büyüksehirin En Renkli Festivali 3. Kez Düzenlenecek

Denizli Büyüksehir Belediyesinin 3’ncü kez gerçeklestirecegi Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali, 19-20-21 Ocak 2024’te düzenlenecek.



Denizli Büyüksehir Belediyesinin ilkini geçen Eylül ayinda düzenledigi Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali yogun talep üzerine üçüncü kez gerçeklestirilecek. Türk el sanatlariyla ugrasan kadin girisimci ve kadin sanatkârlarin desteklenmesi, gelismelerine yardimci olunmasi, unutulmaya yüz tutmus sanat ve zanaatlarin yasatilmasi ve aile bütçelerine katki saglamalari amaciyla gerçeklesen Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali’nin üçüncüsü 19-20-21 Ocak 2024’te düzenlenecek. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapilacak festivalde yer almak isteyen kadin girisimciler 11-17 Aralik tarihleri arasinda online olarak belediyenin internet adresinden ücretsiz basvuru yapabilecek.

Denizli’nin en renkli organizasyonuna sadece kadinlarin müracaat edebilecegi belirtilirken, festivalde yer almaya hak kazanan girisimcilerin 3 gün boyunca satis standinin basinda bulunacagini taahhüt etmesi isteniyor. Basvuruda, girisimci kadinlarin ürettikleri ürün ya da hangi alanda satis yapacagini belirtmesi, merak ettikleri tüm sorular için ise Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi’nin belediyenin numarali telefonlarini aramasi gerekiyor.

“Kadinlar basimizin taci”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, ilkini geçen Eylül ayinda gerçeklestirdikleri Büyüksehirle Üreten Kadinlar Festivali’ne yogun ilgi oldugunu söyledi.

Kadin girisimcilerin yogun talebi üzerine üçüncüsünü gerçeklestirecekleri festivale tüm girisimci kadinlari davet eden Baskan Zolan, “Üreten kadinlarimizin imkanlarini artirmak için gayret ediyoruz. Kadinlar basimizin tacidir. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da çalisan, üreten kadinlarin yaninda olmaya devam edecegiz. Kadinlarin güçlü yürüyüslerine Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak tüm imkanlarimizla destek olmayi sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile