Denizli Büyüksehirli Judokalar Milli Mesaide

Denizli Büyüksehirli Judokalar Milli Mesaide

Denizli Büyüksehir Belediyesi Judo Takimi sporculari, davet edildikleri Milli Takim kamplarinda Büyükler Dünya Judo Sampiyonasi ve Gençler Avrupa Judo Kupasi’na hazirlaniyor.



Denizli’yi ulusal ve uluslararasi arenada basariyla temsil eden Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporculari, davet edildikleri Milli Takim kamplarinda Büyükler Dünya Judo Sampiyonasi ve Gençler Avrupa Judo Kupasi’na hazirlaniyor. Bu kapsamda, Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporcusu Sila Sahbal ve Dilan Çam, 25 Nisan- 18 Mayis tarihleri arasinda Kastamonu’da düzenlenen Paralimpik Judo Milli Takim Kampi’nda partner sporcu olarak çalismalarini sürdürüyor. Denizli Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi sporcusu Reyhan Oguz ve Aysenaz Özdemir ise A Milli Takim Kampi’nda, 12-19 Mayis 2024 tarihleri arasinda Istanbul’da düzenlenecek olan Büyükler Dünya Judo Sampiyonasi’na hazirlaniyor. Büyüksehirli Judoka Mehmet Ali Akinci da 29 Nisan-31 Mayis tarihleri arasinda Kocaeli’nde davet edildigi Milli Takim Kampi’nin ardindan 1-2 Haziran 2024’te Avusturya’nin Graz kentinde düzenlenecek Gençler Avrupa Judo Kupasi’na katilacak.

Baskan Çavusoglu’ndan sporculara basari dilegi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu Denizli’yi ve Türkiye’yi ulusal ve uluslar arasi müsabakalarda temsil edecek Denizli Büyüksehir Belediyesi Judo Takimi sporcularina basarilar dileyerek, karsilasmalardan güzel sonuçlarla sehre dönmelerini temenni etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile