Denizli'de 13. Tiyatro Festivali Basladi

Denizli'de 13. Tiyatro Festivali Basladi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Tiyatro Toplulugu bünyesinde PAÜ ev sahipliginde düzenlenen 13. Tiyatro Festivali, PAÜ ögrencilerinin Denizli Büyüksehir Belediyesi Bandosu ekibi ile birlikte Denizli Valiligi önünden Çinar Meydani’na gerçeklestirdikleri yürüyüs ile basladi.



Açilis programinin devaminda PAÜ Kinikli Merkez Yerleske içerisinde düzenlenen PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yilmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden Gölbahçe’ye PAÜ ögrenci topluluklari ile festivale katilan diger üniversitelerin ögrencileri ve Denizli Büyüksehir Belediyesi Bandosu ekibi ile birlikte yaptiklari kortej yürüyüsü ile devam etti.

Festivalin ilk günü Hasan Kasapoglu Kongre ve Kültür Merkezi’nde PAÜ Hayal Perdesi Oyunculari tarafindan sahnelenen ‘Aynanin Arka Yüzü’ adli tiyatro oyunu ile günün sonunda ‘Komik Para’ adli oyunun sahnelenmesi ile sona erdi.

6-12 Mayis 2024 tarihleri arasinda yapilacak 13. Tiyatro Festivali boyunca çesitli üniversitelerin tiyatro topluluklari tarafindan sahnelenecek tiyatro oyunlarina ek olarak konserler, atölyeler ve söylesiler gerçeklestirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile