Denizli'de 2 Bin Kisiye Ücretsiz Meyve Dagitildi

Denizli'de 2 Bin Kisiye Ücretsiz Meyve Dagitildi

Denizli Meyve ve Sebze Komisyonculari Dernegi (DEMESKO), Delikli Çinar Meydani’nda anlamli bir etkinlige imza atti. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu ve dernek yöneticileri tarafindan 2 bin paket meyve, halka ücretsiz olarak dagitildi.



DEMESKO Baskani Halil Öztürk, yaptigi açiklamada, üreticilerin daha fazla kazanmasi ve halkin daha uygun fiyatlarla alisveris yapabilmesi amaciyla yola çiktiklarini vurguladi. Öztürk, bu tür etkinliklerle Denizli’nin üretim potansiyeline dikkat çekmeye çalistiklarini belirtti.

Meydani dolduran kalabaliga seslenen Öztürk, Denizli’nin bereketli topraklarinda yetisen ürünlere olan güvenlerinin altini çizdi. Öztürk, “Denizli’miz farkli özellikleriyle her alanda ön plana çikiyor. Denizli tarimda da çok iyi durumda olan bir sehirdir. En iyi erik, en iyi kiraz Denizli’de yetismektedir. Bu özelligiyle ilimizi ön plana çikarma amacindayiz. Diger taraftan, halkimizin bu degerleri daha uygun fiyatlara ulasabilmesi için mücadele edecegiz. Bunu saglarken üreticimizin de en iyi sekilde kazanmasi hedefindeyiz. Bu hedeflerimize ulasabilmek ve farkindalik olusturabilmek için bu etkinligi düzenledik. Denizli Büyüksehir Belediye Baskanimizin da destegiyle bu amacimiza ulasacagimiza inaniyorum” dedi.



DEMESKO’nun bu anlamli faaliyetine destek veren Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu ise, üreticilerin ve tüketicilerin yaninda olduklarini ifade etti.

Çavusoglu, DEMESKO’nun amaçlarina destek olacaklarini ve Denizli’nin tarimsal potansiyelini daha genis kitlelere tanitmak adina is birligi içinde olacaklarini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile