Denizli'de 473 Etwinning Sertifikasi Törenle Verildi

Denizli'de 473 Etwinning Sertifikasi Törenle Verildi

Denizli’de eTwinning ulusal ve Avrupa etiketi çerçevesinde yapilan etkinlik içerisinde yer alan ögretmenlere ve okullara belgeleri düzenlenen törenle verildi.



Denizli’de Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi Levhasi, Avrupa Kalite Etiketi Levhasi ile eTwinning Okul Unvani alan ögretmenlere ve okullara belgeleri Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici tarafindan verildi.

EGS Kongre ve Kültür Merkezinde gerçeklestirilen törene Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Müdür Yardimcisi Mustafa Özevcimen, Sube Müdürü Yasin Temel, Yavuz Çaglar ve Avni Canpolat, okul müdürleri ve ögretmenler katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici konusmasinda, “Bugün eTwinning ulusal ve Avrupa etiketi vermek için bir araya geldik. eTwinning faaliyetlerinde disiplinlerarasi bir etkilesim var. Burada hem bilisim teknolojileri alaninda hem dil becerileri alaninda hem de dijital platformda da olsa kültürler arasi bir entegrasyon var. Siz bunu yaptiginiz zaman okulunuzdaki ögrencinin vizyonunu ve bakis açisini genisletmis oluyorsunuz ve 21. yy becerileri ile gelecege hazirliyorsunuz. e-Twininnig noktasinda da temel teskil eden Web 2.0 araçlari ile çocuklarimizi dünya ile yarisir hale getiriyorsunuz. eTwinning akabinde de Erasmus projelerine temel teskil ediyor. Birinde dijital yapilan hareketlilik digerinde fiziki olarak gerçeklestiriliyor. Bugün 437 e-Twininng sertifikasi verecegiz. Geçen yil bu etkinliklerimizde siniflara sigmayacagiz ve kongre merkezlerinde yapacagiz demistik. Bu sözümüzü siz ögretmenlerimizin degerli çalismalari ile kat kat artirarak gerçeklestirdik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile