Denizli'de Apart Dairelerin Bulundugu 5 Katli Apartmanin Üst Kati Tamamen Yandi

Denizli'de Apart Dairelerin Bulundugu 5 Katli Apartmanin Üst Kati Tamamen Yandi

En üst kattaki apart dairede mahsur kalan kisi, yanmaya baslayan kiyafetlerini çikarip alt kata balkondan inerek kurtulmayi basardi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde apart dairelerin bulundugu 5 katli apartmanin üst kati tamamen yanarken, apart dairedeki kisi, tutusan kiyafetlerini çikarip alt kattaki balkona inerek hayatta kalmayi basardi.

Asmalievler Mahallesi'ndeki 5 katli apartmanin 5'inci katinda bulunan apart dairede, sabah saatlerinde yangin çikti.

Alevleri gören çevredekiler, durumu itfaiye, saglik ve polis ekiplerine bildirdi.

Yanginin çiktigi dairedeki Ahmet Ferruh Erdurur, alevlerden korunmak için balkona çikip bagirarak çevredekilerden yardim istedi.

Alevlerin tüm daireyi sarip balkona da siçramasi üzerine Erdurur, önce bir örtüyle korunmaya çalisti. Örtü, alevlerden korunmada yeterli olmayinca Erdurur, bu kez odadaki yanan kanepeyi balkona çikartarak alevlerle arasina bariyer koymaya çalisti.

Kiyafetleri de tutusan Erdurur, üzerindekileri çikardi. Bir süre bekleyen Erdurur, daha sonra duvara tutunup 4. katin balkonuna inerek kurtuldu. Erdurur, saglik ekiplerince ambulansa alindi.

Vücudunun çesitli yerlerinde yaniklar olustugu görülen Erdurur, saglik ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine götürüldü.

Polise verdigi ilk ifadede yanginin sigaradan çiktigini söyleyen Erdurur'un, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Yangin, itfaiyecilerin çalismasi sonucu kisa sürede söndürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile