Denizli'de duraklar AB standartına çıkarılacak

Denizli Belediyesi, şehirdeki otobüs duraklarını Avrupa Birliği (AB) standartına yükseltiyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, gerek şehiriçi gerek şehirl

Denizli Belediyesi, şehirdeki otobüs duraklarını Avrupa Birliği (AB) standartına yükseltiyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, gerek şehiriçi gerek şehirlerarası ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi amacıyla dünyadaki son uygulamaları şehre kazandırmaya çalışıyor. Belediye mücavir alan sınırları içinde başlatılan yeni uygulamayla göre bütün duraklar tep tip ve AB standartında olacak.

Ulaşım Hizmetleri Müdürü Süleyman Erdoğan, duraklara yönelik yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha önce de zaman ayarlı LED ışıklı durak levhalarını Türkiye'de ilk defa kullandıklarını hatırlatan Müdür Erdoğan, "Yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Artık belediyemizin sınırları içinde kalan tüm duraklarımız tek tip olacak. Denizli'de toplam 500 durak bulunuyor. Bunlardan 150 tanesinde çalışmamızı tamamlamıştık. Şimdi yeni bağlanan yerleşim birimlerini de kapsayacak şekilde kalan 350 durağımızın standartını yükseltiyoruz. Amacımız, en iyisini ve en güzelini, en ucuza halkımızın kullanımına sunmaktır. Belediyemizin sürdürdüğü üst yapı çalışması sırasında duraklarımız da yenilenecek." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile