Denizli'de Eski Honaz Yolu Yenileniyor

Denizli'de Eski Honaz Yolu Yenileniyor

Denizli Büyüksehir Belediyesi, eski Honaz yolu olarak bilinen Karakurt Mahallesi ile Honaz ilçesinin Ovacik Mahallesi arasindaki 8 kilometrelik yolu asfaltlayarak daha güvenli ve konforlu hale getirdi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesinin eski Honaz yolu olarak bilinen Pamukkale ilçesinin Karakurt Mahallesi ile Honaz ilçesinin Ovacik Mahallesi arasindaki yolda yaptigi asfaltlama çalismalarini inceledi. Baskan Zolan’a Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin, Fen Isleri Dairesi Baskani Nuriye Çevni ve beraberindekiler eslik etti. Toplam 8 kilometre uzunlugunda ve 10 metre genisliginde düzenlenen yolda bir süre asfalt dökümünü inceleyen Baskan Zolan, çalisanlara kolayliklar diledi. Baskan Osman Zolan, güzergahtan araçlariyla geçen vatandaslarla da selamlasarak düzenlemesi yapilan yolun hayirli ve ugurlu olmasini diledi. Baskan Zolan yaptigi açiklamada Denizli Büyüksehir Belediyesinin kentin dört bir tarafinda ihtiyaç olan ulasim yatirimlarini hayata geçirdigini belirterek, yaz sezonunda tamamlanmak üzere 500 kilometrelik asfalt yol hedefi için gayret ettiklerini ve çalismalarin da sonuna geldiklerini söyledi.



Daha güvenli ve konforlu

Ege ve Akdeniz’i birbirine baglayan Honaz Tüneli’nin çikisinda yer alan Honaz ilçesinin Ovacik Mahallesi ile Pamukkale ilçesinin Karakurt Mahallesi arasinda ulasimi saglayan yolun zamanla yiprandigini, konforunun bozuldugunu ve ulasimin güvenli bir sekilde saglanamadigini anlatan Baskan Zolan, “Trafik yogunlugu artan bu yolumuzu genisletip güvenli ve konforlu bir hale getirdik. Yolumuzu buradaki trafik yogunlugunu kaldiracak en güzel hale getirdik. Allah’im kazasiz belasiz kullanmayi, Denizli’mize en güzel hizmetleri yapmayi nasip eylesin” dedi.



“Gece gündüz çalisiyoruz”

Baskan Zolan, konusmasini söyle sürdürdü: “Gece gündüz çalisiyoruz. Sag olsun vatandaslarimiz da bize her zaman destek oluyor. Bize her zaman sevgilerini gösteriyor, her zaman isimizi en iyi sekilde yapma konusunda bizi motive ediyorlar. Tüm vatandaslarimiza bu çalismalarda göstermis olduklari sabir ve desteklerden dolayi ayri ayri tesekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini bosa çikarmamak ve baslarini öne egdirmemek için dogru islerin pesinde gece gündüz çalisarak yolumuza devam ediyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile