Denizli’de Kadınlar, Belediyenin Ücretsiz Pilates Kursuna İlgi Gösteriyor

Denizli’de Kadınlar, Belediyenin Ücretsiz Pilates Kursuna İlgi Gösteriyor

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında açtıkları, kadınlara yönelik ücretsiz pilates kurslarına katılanları ziyaret etti.

İncilipınar Spor Salonu 'nda kursiyerlerle biraraya gelen Zolan, “Spor yapmak isteyen herkese, her türlü imkânı sağlamaya hazırız.” dedi.

Belediye tarafından hediye edilen eşofman takımlarını giyen hanımlara sabah sporundan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Zolan, kursa gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Sağlık olmazsa hayatta hiçbir şeyin önemi kalmadığını belirterek, “Sağlıklı bir yaşamın yolu ise spordan geçiyor. Bizim nazarımızda hanımlar çok değerli. Sizin için ne yapsak hakettiğinizi düşünüyoruz. Her an yanımızda olan sizsiniz. Toplumun yükünü sırtlanan, üreten, aileyi birarada tutan sizsiniz. Bunca fedakârlığa karşılık hanımlar için özel uygulamalar yapmamız gerektiği düşüncesiyle böyle bir kurs açtık. Yaklaşık 850 kişi, sağlıklı yaşam için bu kurslara katılıyor. Uzmanlar tarafından belirtildiği gibi belli bir yaştan sonra hanımların spor yapması daha da önemli.” şeklinde konuştu.

Pilates kursları, Merkez ve İncilipınar spor salonlarında veriliyor. Dört ay sürecek kurslar, 30'ar kişilik gruplar halinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere öğleden önce ve sonra ikişer grupla yapılıyor. Katılanların tamamına vücut kitle ölçüm analizleri ve özel çalışma programı yapılıyor. Konusunda deneyimli ve eğitim yeterliliği bulunan uzmanlar eşliğinde verilen kurslara katılanların eşofman takımları ve kullanacakları malzemeler de Denizli Belediyesi tarafından karşılanıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile