Denizli'de Su Tarifelerinde Yüzde 40'A Varan Indirim

Denizli'de Su Tarifelerinde Yüzde 40'A Varan Indirim

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Denizli halkina verdigi su tarifelerinde indirim sözünü yerine getirdi. DESKI Genel Kurulu’nda alinan karar ile suda yüzde 40’a varan indirim yapildi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’ndan bir müjde daha geldi. Denizli Büyüksehir Belediyesi bu kapsamda kent genelinde içme suyu ve atik su ücretlerinde yüzde 40’a varan oranda indirime gidecek. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, içme suyu ücretlerinde yapacaklari indirimin müjdesini Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKI Mayis Ayi Genel Kurul Toplantisi’nda verdi. Baskan Çavusoglu, yönetim degisikligi sonrasi karsilastiklari mali tablonun agir oldugunu ancak verdikleri sözü yerine getirmek için içme suyu ve atik su ücretlerinde birinci kademede yüzde 30, ikinci kademede ise yüzde 10 indirime gideceklerini belirtti.



"Verdigimiz sözlerin arkasindayiz"

Baskan Çavusoglu konusmasinda, "Denizli halkinin vicdanina sesleniyorum. Öyle bir agir mali tablo ve bütçeyle karsilastik ki, karsilastigimiz bu tabloya, agir borç yüküne ragmen hiçbir sözümüzden vazgeçmeyecegiz. Bu sehri yeniden kalkindiracagiz. Yapilmayan hizmetleri de yapacagimizdan hiç kimsenin bir süphesi olmasin. Biz verdigimiz sözlerin arkasinda duracagiz" dedi.



1 Haziran itibariyle "konut" abonelerinden birinci kademe 0-12 metreküp için uygulanan su ücreti 21 lira 797 kurustan 15 lira 258 kurusa, atik su ücreti 10 lira 895 kurustan, 7 lira 629 kurusa indirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile