Denizli'de Yaya Geçişleri Daha Güvenli Hale Getiriliyor

Denizli'de Yaya Geçişleri Daha Güvenli Hale Getiriliyor

Denizli Belediyesi, ulaşımdaki uygulamalarla ilgili çalışmalar çerçevesinde merkeze bağlanan yerleşim birimlerini de kapsayacak şekilde kentteki tüm yaya geçişlerini daha güvenli hale getirmeye başladı

Denizli Belediyesi, ulaşımdaki uygulamalarla ilgili çalışmalar çerçevesinde merkeze bağlanan yerleşim birimlerini de kapsayacak şekilde kentteki tüm yaya geçişlerini daha güvenli hale getirmeye başladı.
Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde kalan yaya geçişlerinde yeni uygulama başlatılırken, tüm yaya geçişleri beyaz kalın çizgilerle değil, trafik ışığının renklerinde yanacak şekilde ışıklandırılıyor.
Uygulamanın ilk örneği Kayalık Caddesi'nde kullanılmaya başlandı. Caddenin bitiminden Babadağlılar İşhanı önüne çıkan yoldaki yaya geçidi ışıklandırıldı. Ulaşım Hizmetleri Müdürü Süleyman Erdoğan, daha önce de zaman ayarlı ışıklı ledli levhaların Türkiye'de ilk kez Denizli'deki duraklarda kullanılmaya başlandığını belirterek, "Üst yapıyla birlikte yaya geçişlerimizde caddede olduğu gibi güvenli hale gelecek" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile