Denizli'de Yogun Sis Yasami Zorlastirdi

Denizli'de Yogun Sis Yasami Zorlastirdi

Denizli’de gecenin ilerleyen saatlerinde baslayan yogun sis, kentte hayati olumsuz etkiledi. Görüs mesafesinin 10 metreye kadar düstügü yollarda trafik durma noktasina geldi.



Denizli’de yagisin ardindan görülen yogun sisten dolayi seyir halinde olan araçlar yolda ilerlemekte zorluk yasadi. Sis nedeniyle görüs mesafesi 10 metrenin altina kadar düstügü görüldü.

Sisten etkilenen trafik ise zaman zaman durma noktasina geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde baslayip günün agarmaya baslamasina kadar etkili olan yogun sis günlük yasami olumsuz olarak etkiledi. Trafik ekipleri tarafindan sürücüler dikkatli olmalari ve araçlarinin farlarini yakmalari konusunda uyarildi.

Yogun sisten dolayi trafikte zorluk yasayan araç sürücüsü Ahmet Kerem Demirayak, “Aksam saatlerinde Cankurtaran tarafindaydim. Bir anda sis çöktü ve geç olmadan dönmek istedim. 5-10 metre önümüzü göremiyoruz. Trafikte çok yavasladi ve yogunluk olustu. Umarim kimsenin basina kaza bela gelmez” dedi.



Sisten dolayi magdur olan motosiklet sürücüsü Mehmet Baran Yesilkaya, “ Bu sis sadece motorculara degil bütün tasitlara etkiliyor. Arabalarin çogu anayolda saga çekmis durumda. Motorculara gören yok. Sadece arabalara degil motosiklet kullanicilarini da etkiliyor. Hiz olarak 20-30’a geçemiyoruz. Insanlarda biraz dikkat etmesi güzel olur” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile