Denizli'den Kısa Kısa

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Subaşıoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, sporun pazar günleri izlenilen etkinlik olmaktan çıkarılıp tüm ilçe halkının ilgilendiği bir aktivite haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sosyal ve kültürel projeler üreten marka belediye olmak için bir çok projeye imza attıklarını belirten Subaşıoğlu, 5 bin öğrenciye yüzme konusunda eğitim verdiklerini, obeziteyle mücadele konusunda çalışmalar yaptıklarına dikkati çekti.

Subaşıoğlu, yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda Yenişafak-Selçukbey arası bisiklet yolunu 1 yıl içinde faaliyete alacaklarını dile getirerek, 'Denizli’de ilk kez bisiklet durakları koyarak bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Şu an bin 500 çocuğumuz spor yapıyor. 22 okulumuza halı saha kazandırdık. İlçemizde yaşayan 282 bin kişinin içinde bizzat bulunduğu bir aktivite olmasını sağlama hedefindeyiz. Merkezefendi sporun ve sporcunun dostu olamaya devam edecek' dedi.

- Büyükşehir Belediyesinden el sanatlarına destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi.

Denizlililer'in sosyalleşmelerini sağlamanın yanı sıra aile ekonomilerine destek olmak, bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak ve sanatsal bilgilerini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Zolan, kentin tarihi dokusuna da sahip çıkan belediyenin geçen yıl 24 farklı branşta 700 kursiyere ücretsiz eğitim verdiğini ifade etti.

Ücretsiz kursların Tarihi Nuzhet Sürücü Evi, Yenişehir Kültür ve Sanat Evi, Mavi Ev, Yenişehir kapalı pazar yeri altı, Necip Ökten Evi'nde düzenlendiği belirtildi.

- Pamukkale Belediyesi 5 kişiye özel hasta yatağı aldı

Pamukkale Belediyesi, ilçede yatağa bağımlı halde yaşayan 5 hastaya özel donanımlı yatak hediye etti.

Belediye Başkanı Gürlesin, hayata geçirdikleri sosyal projelerle ihtiyaç sahibi ve yatağa bağımlı yaşayan hastalara destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, ekonomik durumları nedeniyle bu özel yatakları alamayan 5 aileye 'çift motorlu, oynar başlıklı hasta yatağı ve havalı yatak sistemi' alındığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile