Denizli Jandarmasindan Uyusturucu Tacirleri 3 Ilçede Es Zamanli Operasyon Açiklamasi 11 Gözalti

Denizli Jandarmasindan Uyusturucu Tacirleri 3 Ilçede Es Zamanli Operasyon Açiklamasi 11 Gözalti

DENIZLI – Denizli’de jandarma ekiplerinin uyusturucu ticareti yaptigi iddia edilen sebekelere yönelik olarak Pamukkale, Sarayköy ve Çivril ilçelerinde düzenledigi es zamanli operasyonlarda 11 süpheli gözaltina alindi.



Edinilen bilgiye göre; Denizli Il Jandarma Komutanliginca, uyusturucu ile mücadele kapsaminda Pamukkale, Sarayköy ve Çivril ilçelerinde uyusturucu ticareti yapildigina yönelik gelen istihbari blgiler dogrultusunda operasyon için dügmeye basildi. Çok sayida jandarma ekibinin katilimiyla 3 ilçede belirlenen adreslere yapilan eszamanli operasyonlarda 11 süpheli yakalandi. Gözaltina alinan süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda 8 gram metamfetamin, 99 gram kubar esrar, 15 kullanimlik sentetik kannabinoid, 89 kök kenevir bitkisi, 4 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, 2 adet esrar ögütme aparati, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 3 adet ruhsatsiz av tüfegi ile 28 adet tabanca fisegi ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen uyusturucu madde ve malzemelere el konularak, süpheliler ifade islemleri için karakola sevk edildi. Süphelilerin sorgularinin ardindan adli makamlara sevk edilecekleri ögrenildi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile