Denizli OSB'de Tekstil Sektöründe Verimlilik Paneli Düzenlendi

Denizli OSB'de Tekstil Sektöründe Verimlilik Paneli Düzenlendi

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi ve Makine Mühendisleri Odasi Denizli Subesi isbirliginde 20. Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu kapsaminda “Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklasimlari” konulu panel düzenlendi.



Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü, tekstil alaninda verimlilik ve enerji ile ilgili önemli bir etkinlige ev sahipligi yapti. Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Makine Mühendisleri Odasi Denizli Subesi isbirliginde 2-4 Mayis tarihleri arasinda düzenlenen 3 günlük etkinlik kapsaminda 3 Mayis 2024 Cuma günü Denizli OSB’nin ev sahipliginde “Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklasimlari” konulu panel gerçeklestirildi.

20. Ekserji ve Uygulamalari Yaz Kursu kapsaminda Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas, sanayiciler, akademisyenler, üniversite ögrencileri, teknik personel ve sektör paydaslari katildi.

Etkinlik Koordinatörü Dr. Öner Atalay yaptigi açilis konusmasinda enerjinin her geçen gün artan önemine ve kaynaklarin verimli kullanilmasina dikkat çekti.

Tekstil Sektöründe Verimlilik ve Yenilikçi Enerji Yaklasimlari konulu panelin moderatörlügünü; Istanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adnan Midilli yaparken, Ontario Teknik Üniversitesi ve Yildiz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ibrahim Dinçer, Nevada-Reno Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yunus Çengel, Yasar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Arif Hepbasli, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güngör Durur, Denizli OSB Enerji ve Çevre Komisyonu Baskani Ibrahim Onur Yildirim ve Ecogreen Enerji Genel Müdür Yardimcisi Ali Korkmaz panelde konusmaci olarak yer aldi. Konusmacilar katilimcilarin merak ettikleri sorulari yanitlarken, verimlilik ve enerji yaklasimlari ile sürdürülebilirlik üzerine bilgi ve deneyimlerini paylasti.

Denizli OSB’de enerjinin geri dönüsümü için dev projeler hayata geçiyor

Etkinlikte söz alan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas, Denizli OSB Yönetim Kurulu olarak enerjinin dönüsümü ve verimliligi kapsaminda önemli projelere ve yatirimlara imza atildigini belirtirken, yapilmasi planlanan ve bölgedeki sanayicilere büyük bir katki saglayacak olan projelerin de müjdesini verdi. Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas, etkinligin sonunda panele katilimlarindan ve çok kiymetli bilgi ve deneyimlerini katilimcilarla paylasmalarindan dolayi panelistlere tesekkür belgelerini takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile