Denizli OSB Ligi'nin Sampiyonlari Belli Oldu

Denizli OSB Ligi'nin Sampiyonlari Belli Oldu

2023-2024 Denizli OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Gruplari’nin sampiyonlarini belirlemek için final karsilasmalari yapildi. Bu yil 19. kez düzenlenen turnuvada Yükselme Grubu sampiyonu Altinbasak Tekstil, Süper Lig sampiyonu ise Mek Tekstil oldu.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nün her yil geleneksel olarak Amatör Spor Etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirdigi ve bu yil 19.’su düzenlenen OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Ligi Grubu turnuvalari tamamlandi. Denizli OSB Spor Tesisleri’nde yapilan final müsabakalari ve ödül törenine; Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Feyyaz Cesen, Honaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Pelin Yalçin, Honaz Ilçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yilmaz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Bölge Müdürü ve Spor Tertip Heyeti Baskani Ahmet Tas, firma sahipleri, sporcular ve aileleri katildi.



Yükselme grubunun sampiyonu Altinbasak Tekstil oldu

Kurumsal profesyonelligi sportif performansla bulusturan ve sirketlerin yesil sahadaki bulusma adresi olan Denizli Organize Sanayi Bölge (DOSB) Müdürlügü Ligi’nde Yükselme Grubu’nda 17 takim mücadele etmis, Uspar Tekstil ve Altinbasak Tekstil takimlari finale kalmisti. Kiran kirana geçen final maçinda 4-1’lik skorla sampiyon Altinbasak Tekstil oldu.

Süper Lig’de kazanan ise Mek Tekstil

14 takimin mücadele ettigi Denizli OSB Süper Ligi’ni grup birincisi olarak bitiren ve adini finale ilk yazdiran takim Mek Tekstil olmustu. Final maçinda Gökhan Tekstil ile karsilasan Mek Tekstil 3-1’lik skorun ardindan DOSB Süper Ligi Sampiyonluk Kupasinin sahibi oldu.

Seyircilerin büyük bir cosku ile izledigi karsilasmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Ilk olarak turnuvayi basarili bir sekilde yöneten hakemlere ve saglik personellerine ASKF Baskani Feyyaz Cesen plaketlerini takdim etti. Yükselme Grubu’nda sadece 1 sari kart ile turnuvayi tamamlayan Denizli OSB Itfaiye Müdürlügü takimi “En Centilmen Takim” ödülünün sahibi oldu. Ödülü takim adina Denizli OSB Itfaiye Müdürü ve Takim Yöneticisi Isa Bay, Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz’in elinden aldi. Toplamda 24 gol ile turnuvanin en çok gol atan sporcusu Sirmersan Mermer takimindan 17 forma numarali Rasim Akkaya olurken “Gol krali” ödülünü Baskan Vekili Filiz takdim etti.Turnuvanin en iyi kalecilerine verilen “Altin Eldiven” ödülünün Yükselme Grubu’ndaki sahipleri toplam 21 golü kalesinde gören Uspar Tekstil takimindan Ali Aksoy ile Tosunoglu Tekstil takimindan Ramazan Aydin oldu. Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz kazananlara ödüllerini takdim etti.

Ilman, takimlara madalya ve kupalarini takdim etti

Yükselme Grubu’nu 5. sirada bitiren takim Tosunoglu Tekstil, turnuvanin 4.’sü ise Sirmersan Mermer olurken plaketlerini Denizli Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman’dan aldilar. Nefes kesen turnuvanin 3.’lügünü Kemal Ugurlu Tekstil, 2.’ligini ise Uspar Tekstil kazandi. Ilman, takimlara madalya ve kupalarini takdim etti.



Yükselme Grubu birincisi Altinbasak ödülüne kavustu

Denizli OSB Ligi Yükselme Grubu sampiyonu olan Altinbasak Tekstil sporculari madalya ve sampiyonluk kupasini kaldirmaya hak kazandi. Ödüllerini Müdür Ilman’dan alan takim cosku ile kutlama yapti.

Süper Lig’de ödüller sahiplerini buldu

Ödül töreninde Yükselme Grubu’nun ardindan Süper Lig kazananlarinin ödüllerinin verilmesine geçildi. Turnuva boyunca sadece 6 sari kart gören ve “En Centilmen Takim” ödülünü almaya hak kazanan Deniz Tekstil Konfeksiyon takimina kupasini Honaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Pelin Yalçin verdi. Süper Lig’de 40 gol ile en çok gol atarak “Gol Krali” unvanini ve ödülünü kazanan sporcu Gamateks Tekstil takimindan 13 forma numarali Serdar Oral oldu. Oral’a ödülünü Honaz Ilçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yilmaz takdim etti. Süper Lig’in en iyi kalecisi ve Altin Eldiven ödülünün sahibi Mek Tekstil takimindan 01 forma numarali Alim Aykan oldu. Kalesinde yalnizca 23 gol gören Aykan’a ödülü Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas verdi. Turnuvada ilk üçe giren takimlar da ödüllerine kavustu. Turnuvayi 3’üncülük ile bitiren takim Deniz Tekstil Iplik Örgü olurken, madalya ve kupalarini Müdür Tas takdim etti. Turnuvanin ikincisi olan Gökhan Tekstil takimi madalya ve kupalarini Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen’den aldi.

Mek Tekstil’den davullu zurnali kutlama

2023-2024 Denizli OSB Süper Ligi’nin kazanani Mek Tekstil sampiyonluk kupasini kaldiran takim oldu. Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz takima madalya ve sampiyonluk kupasini takdim etti. Büyük bir coskuyla kupayi kaldiran takim, sampiyonlugu davul ve zurna esliginde kutladi.

“Turnuvalara katilan takimlarimizi kutluyoruz”

Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Necip Filiz, ödül töreninin ardindan yaptigi konusmada, “Denizli OSB olarak 19 yildir Amatör Spor Etkinlikleri kapsaminda futbol turnuvamizi gerçeklestiriyoruz. Bu gelenek hem sanayicilerimize, hem de çalisanlarimiza sportif bir aktiviteden ziyade birlik ve beraberligin pekismesi anlaminda da önemli katkilar sunuyor. Turnuvamiza katilim saglayan, mücadele eden ve derece alan tüm takimlarimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyoruz. Denizli OSB Ligi’nin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

“Mücadele ruhu her yil katlanarak artiyor”

Denizli OSB Bölge Müdürü ve Spor Tertip Heyeti Baskani Ahmet Tas ise, “Bu yil ki turnuvamiz oldukça heyecanli ve seyir keyfi yüksek geçti. Final müsabakalarimizda da ayni heyecani yasadik. Mücadele ruhunun her yil katlanarak arttigi turnuvamiza sanayicilerimizin ve kiymetli çalisanlarimizin gösterdikleri ilgi ve verdikleri emekler bizleri mutlu ediyor. Bu anlamda Denizli OSB Ligi’ne katilan 31 takimimiza ve sporcularimiza tesekkür eder, ödül almaya hak kazanan takimlarimizi kutlariz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile