Denizli Sanayi Odasi 'En Mutlu Is Yerleri' Listesine Giren Ilk STK Oldu

Denizli Sanayi Odasi 'En Mutlu Is Yerleri' Listesine Giren Ilk STK Oldu

Denizli Sanayi Odasi (DSO), Happy Place to Work Arastirmasi sonuçlarina göre “Türkiye’nin En Mutlu Is Yerleri” arasinda yer aldi. 3 yildir yapilan arastirmada, ilk kez bir sivil toplum kurulusu listeye dahil olurken, DSO Baskani Selim Kasapoglu ve Meclis Baskani I. Okan Konyalioglu, bu önemli basarinin ardindaki detaylari kamuoyuyla paylasti.



Kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcilerinin katilim sagladigi toplantida, DSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Mehmet Serter ve Osman Ugurlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Çaputçu ve Orçun Alptekin ile DSO personeli yer aldi. Basin toplantisinda DSO’nun çalisma ortamini nasil gelistirdigine dair bilgiler de verildi.

Daha sonra DSO personeli basin mensuplarinin is yerindeki çalisma ortami ile ilgili sorularini da yanitladi.

Baskan Kasapoglu, Happy Place to Work tarafindan bu yil üçüncüsü gerçeklestirilen “Türkiye’nin En Mutlu Is Yerleri” arastirmasi sonucunda açiklanan listede ilk kez bir Sivil Toplum Kurulusu’nun yer almasinin önemli bir kazanim oldugunun altini çizdi. DSO’nun bu basarisinin Denizli ve Türkiye için de bir gurur kaynagi oldugunu ifade eden Kasapoglu, “Denizli Sanayi Odasi olarak mutlu çalisanlarin basari için kritik bir faktör olduguna inancimizi her zaman yüksek tuttuk. Basarili bir isletme için sadece rakamlar ve grafikler yeterli degil. Basarimizin sirri, insan odakli yaklasimda yatiyor. Is yerindeki her bir çalisanimizin sosyal, kisisel ve mesleki gelisimine önem veriyoruz. Çalisanlarimizin mutlulugunu artirmak için çesitli programlar ve faaliyetler düzenliyoruz. Seffaf iletisim ve adil bir çalisma ortami olusturmak, öncelikli hedeflerimiz arasinda” dedi.



DSO’nun bu yil ilk kez katildigi "Türkiye’nin En Mutlu Is Yerleri" arastirmasinda yer alarak büyük bir basari elde ettigini belirten Kasapoglu, "Denizli Sanayi Odasi olarak ’Türkiye’nin En Mutlu Is Yerleri’ listesinde yer almanin gururunu yasiyoruz. Bu basari, tüm çalisanlarimizin özverili çalismalari ve emeklerinin sonucudur. Çalisanlarimizin mutlulugu ve refahi bizim için her zaman öncelik olmustur. Bu nedenle, çalisma ortamimizi sürekli gelistirmek ve iyilestirmek için çaba gösteriyoruz." diye konustu.

DSO’nun bu basarisinin Denizli ve Türkiye için de bir gurur kaynagi oldugunu ifade eden Kasapoglu, "Bu vesileyle tüm çalisanlarimiza huzurunuzda bir kez daha tesekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.



DSO Meclis Baskani I. Okan Konyalioglu da “Sanayi ve Ticaret Odalari içerisinde bir ilki gerçeklestiriyoruz. Emegi geçen mesai arkadaslarimiza ve Yönetim Kurulu’na elde edilen bu basaridan dolayi çok tesekkür ediyorum. Sürdürebilir olmasi için insanlarin bulundugu ortamdan mutluluk duymasi gerekiyor. Zorla yapilan organizasyonlarin sürdürebilir olma ihtimali yok. Bu basarinin birçok organizasyona örnek olacagini düsünüyorum” diye konustu.



DSO Sürdürülebilirlik ve Yesil Dönüsüm Müdürü Cansun Özdülger ise "Denizli Sanayi Odasi, ortak deger olusturabilmek için çalisanlarinin fikirlerini özgürce ifade edebilmelerini destekliyor. Kapsayici ve yenilikçi islere verdigi önem ile kisisel ve profesyonel gelisimim için firsat sunuyor" dedi.



DSO Yazi Isleri ve Yönetim Asistani Serpil Cengiz de "Üyelerine ve biz çalisanlarina verdigi yüksek degere nispetle, ayricalikli hissetmemizi saglayan elit yönetim anlayisi ile bireysel katkilarimizi sunmamiza firsat veren bu kurumda çalismaktan gurur duyuyorum" dedi.



DSO Ihracat Islemleri ve Tesvikler Uzmani Burcu Özcan Tarhan ise "Denizli Sanayi Odasi bir ailedir. Ben bu ailede büyüdüm ve yetistim. Ailenin her ferdine degerli ve kiymetli oldugunu göstermesi; basarilarini destekleyip, güçlükleri hep beraber gögüslenmesi, DSO’ nun birlikte güzel islere imza atan, büyük hedefler koyabilen güçlü bir kurum oldugunun göstergesidir" dedi.



DSO Kalite Yönetim Sistemleri Uzmani Nurcihan Çakir da, açiklamasinda sunlari kaydetti:

"Denizli Sanayi Odasi’nda muhtesem ekiple birlikte çalismak, is birligi ve dayanismanin gücünü her gün hissetmek benim için gerçekten gurur verici. Stephen Covey’in dedigi gibi, alite, bizi baskalarindan ayiran detaylardir"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile