Denizli Sirketler Basketbol Liginde Heyecan Basliyor

Denizli Sirketler Basketbol Liginde Heyecan Basliyor

Denizli Sanayi Odasi (DSO) ve DEBAGED is birligiyle sehirdeki spor kültürünün gelistirilmesi hedefiyle Denizli’de bir ilk olan Denizli Sirketler Basketbol Ligi, DSO hizmet binasinda gerçeklestirilen lansman ve kura organizasyonu ile start aldi.



Lansman ve kura çekimine Denizli Sanayi Odasi Baskani Selim Kasapoglu, DSO Yönetim Kurulu üyeleri ve DSO üyesi firmalar ile çok sayida davetli katildi.



Programin açilis konusmasini DEBAGED Baskani Sinan Soylu gerçeklestirdi. Soylu, kentte basketbol kültürünün gelistirilmesi için yürüttükleri çalismalari anlatarak, hayata geçirilen projeye katkilari için Denizli Sanayi Odasi Baskani Selim Kasapoglu’na tesekkürlerini sundu.

DSO Baskani Kasapoglu ise, sporun birlestirici ve iyilestirici gücü ile projenin olumlu çiktilari olacagina inandigini belirtti.

Stresli çalisma temposu içerisinde bu projenin sirketlere ve çalisanlarina bir soluk aldiracagini sözlerine ekledi.

DEBAGED Genel Sekreteri Taylan Erdogmus, “Denizli Sirketler Basketbol Ligi” ve turnuvanin nasil gerçeklestirilecegine iliskin katilimcilari bilgilendirdi.

Konusmalarin ardindan kura çekimine geçildi. Ilk kurayi DEBAGED Baskani Soylu, Abalioglu Sirketler Grubu anina çekti. DSO Baskani Kasapoglu ise, Altintop Kuruyemis adina kura çekimini gerçeklestirdi. Milli Takim sporculari Beyzanur Ilçak, Meryem Alaca ve Fatma Koçak da kura çekimine katilarak, sirketlerin gruplarinin belirlenmesini sagladi.

Denizli Sanayi Odasi’na kayitli firmalarin çalisanlari içerisinden olusturduklari takimlarla karsilasacaklari organizasyonda, 24 sirket takimi sampiyonluk için mücadele edecek. 6 takimdan olusan 4 grupta sirketler, tek devre lig statüsünde oynayacak. Maçlar sonrasi gruplarinda ilk ikiye giren takimlar, sampiyonluk yolunda yari finale yükselecek. Grup siralamasinda 3. ve 4. olan takimlar, 2024 sezonu dostluk kupasi maçlari için bir sonraki tura geçecek. 5. ve 6. takimlar grup maçlari ile sezonu tamamlayacak. Yari final gruplari sonrasi ilk iki takim, final four oynayacak.

Çalisma hayatindan uzaklasip hep birlikte sosyallesecegimiz bu organizasyonla, sirketlerimiz ve çalisanlari arasinda güçlü baglar kurulmasi, sirketler içi aidiyet ve takimdaslik olgusuna katki saglamasi amaçlaniyor. Gelecegin sporcularinin yetismesine katki saglayacagi inanciyla çiktigimiz bu yolda, organizasyondan elde edilen gelirlerle, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) is birliginde ihtiyaç sahibi okullara basketbol sahalari yapilmasi hedefleniyor. 12 Mayis Pazar günü saat 12:00’de Mektebim Koleji Spor Salonunda baslayacak turnuva, Temmuz ayina kadar devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile