Denizli TÜRKAV'dan 'Azerbaycan'da Son Gelismeler' Konferansi

Denizli TÜRKAV'dan 'Azerbaycan'da Son Gelismeler' Konferansi

Türkiye Kamu Çalisanlari Vakfi (TÜRKAV) Denizli Il Baskanligi tarafindan düzenlenen “Azerbaycan’da Son Gelismeler” konulu konferans genis bir katilimla gerçeklestirildi.



Türkiye Kamu Çalisanlari Vakfi (TÜRKAV) Denizli Il Baskanligi tarafindan Çatalçesme Oda Tiyatrosunda “Azerbaycan’da Son Gelismeler” konulu konferans ve “Türk Dünyasindan Ezgiler” dinletisi düzenlendi.

Ülkü Ocaklari Genel Baskan Yardimcisi Elyar Türker’in konusmaci olarak katildigi konferans, daha sonra Türk dünyasi sanatçisi Kaza Kuzucu’dan “Türk Dünyasindan Ezgiler” ile devam etti. Konusmaci Elyar Türker, Kuzey ve Güney Azerbaycan ile Karabag meseleleri hakkinda bilgiler vererek, davetlilere bölgede yasanan son gelismeleri aktardi.

Yogun katilimin oldugu programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, TÜRKAV Genel Baskan Yardimcisi Volkan Canpolat, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, Ülkü Ocaklari Denizli Il Baskani Özgür Solak, Kamu-Sen Il Baskani Emre Erdogan, DIMSIAD Baskani Halil Ibrahim Çerçi, MHP ilçe baskanlari, Kamu-Sen’e bagli sendika baskanlari ve davetliler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile