Denizlili Mermercilerden Italya'ya Çikarma

Denizlili Mermercilerden Italya'ya Çikarma

Denizli Ticaret Odasi (DTO), yurt disi fuar organizasyonlari çerçevesinde 30 üyesini, Italya’da düzenlenen mermer fuarina gönderdi.



Denizli Ticaret Odasi (DTO) yurt disi fuar organizasyonlarini araliksiz sürdürüyor. Üyelerinden bu kez 30 kisilik bir heyeti Italya’daki Marmo+Mac 2023 Mermer, Dogal Tas ve Dekorasyon Fuari’na gönderdi. Fuarlari sektörlerin ve üyelerinin gelisiminde çok önemli bir organizasyon olarak gördüklerini ve her firsati degerlendirdiklerini söyleyen DTO Baskani Ugur Erdogan, üyelerinin bu tür organizasyonlara katilabilmeleri için 2022’nin basindan bu yana yaklasik 26,5 milyon TL’lik Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi destegi sagladiklarini açikladi.

Baskan Erdogan bu arada ISO 500’de yer alan üyelerini de basarilarindan dolayi kutladi. Yurt disinda düzenlenen ve sektörlere yön veren fuarlara ilgili meslek komitelerinde yer alan üyeleriyle mümkün mertebe genis bir heyetle katilim sagladiklarini vurgulayan DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, üyelerini bu tür organizasyonlarinda yer almaya davet etti.

“Firmalarimizla gurur duyduk”

Baskan Erdogan, Denizli Ticaret Odasi’nin yurt disi fuar organizasyonlarinin, araliksiz devam ettigini, üyelerinin bu kez 30 kisilik bir heyet halinde, Italya Verona’da gerçeklestirilen MARMO+MAC 2023 Mermer, Dogal Tas ve Dekorasyon Fuari’na katildigini belirtti.

Baskan Erdogan, “Fuara yönelik destekli bir is seyahati gerçeklestirdik. Tüm dünyada mermer sektörü piyasasini belirleyen fuarda, üyelerimiz yeni is baglantilari kurdular. Ülkemizin en büyük ikinci dogal tas havzasinda bulunan Denizli’mizden çikarilarak islenen mermerler ile sehrimizdeki firmalarimizin üretip ihraç ettikleri mermer makineleri ile ekipmanlari, bu fuarda sergilendi ve büyük begeni topladi. Firmalarimiz hem essiz ürünleri hem de hazirladiklari stantlarla ziyaretçilerinin gözlerini kamastirdilar; fuarda adeta bir yildiz gibi parladilar. Temsilcilerinin, verimli bir organizasyonda olmanin mutlulugu yüzlerinden okunuyordu. Denizli Ticaret Odamiza, her sektörel organizasyonda yanlarinda olup yalniz birakmadigi ve ilgilendigi için tesekkür ettiler; bizleri onurlandirdilar. Üyelerimizin, firmalarimizin, Denizli’mizin tanitimina da büyük katki saglayan fuardaki basarili sunumlariyla gurur duyduk. Hepsini kutluyor basarilarinin devamini diliyoruz” diye konustu.



DTO, 26,5 milyon TL’lik fuar destegi aldi

Baskan Erdogan, ayrica 2022’nin basindan bu yana üyelerinin fuarlara katilimlarini saglayabilmek için yaklasik 26,5 milyon TL’lik Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi destegi aldiklarini belirtti.

Erdogan, “Gerek üyelerimizden gelen talep üzerine gerekse onlarin gelisimine ve islerine katki saglayacagini düsündügümüz fuarlara yönelik organizasyonlar yapiyoruz ve mümkün mertebe çok sayida üyemizle katilmaya çalisiyoruz. Bu çerçevedekes önümüzdeki aylara dair organizasyonlarimiz da hazir 2-4 Ekimde gerçeklestirilecek Automechanika Dubai 2023 Otomotiv ve Yan Sanayi Fuari’na ilgili sektördeki üyelerimizden olusan 30 kisilik bir heyetle katilacagiz. Ayrica 07-11 Ekimde Köln’de Anuga Uluslararasi Gida Fuari var; oraya da ilgili sektördeki üyelerimizden olusan 40 kisilik bir heyetle gidecegiz. 11-14 Ekimde Istanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Avrasya Ambalaj Fuari var. 2 günlük bir is seyahati planlandik; üyelerimizi, 13-14 ekimde fuara götürecegiz. 13-16 Kasimda Messe Düsseldorf MEDICA 2023 Medikal Saglik Fuari var; ilgili sektördeki üyelerimizden olusan 25 kisilik bir heyetle katilacagiz. 5-8 Aralik’ta The Big 5 Global Yapi ve Insaat Fuari yapilacak; oraya da ilgili sektördeki üyelerimizden olusan 55 kisilik bir heyetle gidecegiz. Fuar organizasyonlarimiza gösterdikleri ilgiden dolayi üyelerimize tesekkür ederim” dedi.



Baskan Erdogan, ISO 500’e girmeyi basaran firmalari da kutladi

Baskan Erdogan, ISO 500’e giren firmalari da unutmadi; kutladi. Erdogan, “Bu firmalarimiz, bu basarilariyla Denizli’mizin çaliskanligini bir kez daha belgelemislerdir. Isverenimizden çalisanlarina kadar hepsine gayretlerinden dolayi tesekkür ediyor ve her birini tek tek cani gönülden kutluyorum. Basarilarinin artarak, katlanarak sürmesini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile