Denizlililer, Yildizdogan Sarkilari Ile Unutulmaz Bir Gece Yasadi

Denizlililer, Yildizdogan Sarkilari Ile Unutulmaz Bir Gece Yasadi

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Türk müziginin sevilen ismi Mustafa Yildizdogan’i Denizlililerle bulusturdu. Ünlü sanatçi binlerce kisinin akin ettigi konserde sevilen sarkilariyla davetlilere unutamayacaklari bir gece yasatti.

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Türk müziginin sevilen ismi Mustafa Yildizdogan konseri düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen konsere, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, davetliler ve binlerce vatandas katildi.

Yildizdogan’in seslendirdigi “Ölürüm Türkiyem”, “Sehitler Ölmez, “Saçlarin”, “Kizil Elmam” ve pek çok eserine binlerce kisi hep bir agizdan söyledi.

Zaman zaman duygusal anlarin da yasandigi konsere katilanlar Yildizdogan’in sarkilari ile unutulmaz bir gece yasadi. Konser bitiminde Mustafa Yildizdogan, Baskan Zolan’a tesekkür ederek, “ 30 yildir Avrupa’ya pek çok yere konsere gideriz ama ben böyle bir salon görmedim. Cani gönülden Baskanimiza özel bir alkis rica ediyorum, hizmet budur” diye konustu.

Vatan bölünmez, bayrak inmez

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Zolan ise, Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunu dolduran sanatseverlere ve Yildizdogan’a tesekkür ederek, "Agziniza, yüreginize saglik, gerçekten costuk. Çok degerli sanatçimiz, milli suurumuzu en üst seviyeye çikarmak adina ortaya koydugu eserlerle bizi costuruyor, duygulandiriyor. Birlikte daha güzel islere ulasmayi Allah’im bizlere nasip etsin. Biz bir ve beraber olursak vatanimiz bölünmez, bayragimiz inmez" dedi.

Konusmanin ardindan Baskan Zolan ve Baskan Yilmaz günün anisina Mustafa Yildizdogan’a üzerinde Denizli Horozu bulunan kaide hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile