Denizlispor, Olağanüstü Kongreye Gidiyor

-DENİZLİSPOR, OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR -KULÜP BAŞKANI İPEK: 'İYİ BİR TALİP ÇIKARSA GÖREVİ DEVRETME DÜŞÜNCESİNDEYİZ' -'BEŞİKTAŞLI YUSUF, ANTRENÖ-DE

 

-DENİZLİSPOR , OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR

-KULÜP BAŞKANI İPEK :

' İYİ BİR TALİP ÇIKARSA GÖREVİ DEVRETME DÜŞÜNCESİNDEYİZ '

- ' BEŞİKTAŞLI YUSUF , ANTRENÖR FUTBOLCU OLABİLİR '

( FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ )

DENİZLİ ( A . A ) - 01 . 06 . 2010 - Bank Asya 1 . Lig ' de mücadele edecek Denizlispor ' un kulüp başkanı Ali İpek , Yönetim Kurulunun olağanüstü kongre kararı aldığını belirterek , ' İyi bir talip çıkarsa , görevi devretmeyi düşünüyoruz ' dedi .

İpek , kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında , Denizlispor ' un kötü bir sezon sonrasında , hiç de hoş olmayan bir tablo ile karşılaştığını ve ligden düştüğünü belirtti . İpek , rahat edecekleri bir sezonda ligden düştüklerini , bu tablonun moralleri bozduğunu , ancak takımın eski başarılı günlerine dönmemesi için ortada hiçbir sebebin bulunmadığını ifade etti .

Takımın yeni sezona daha hırslı , daha azimli olarak başlaması için yönetimin çalışmalara başladığını vurgulayan İpek , sözlerini şöyle sürdürdü :

' 15-20 gün önceki yönetim toplantısında , sezonun son maçından sonra kongre yapıp yapmamayı görüşmüştük . 2-3 hafta daha bekleyip yapmanın daha akılcı olacağı kararı hakim oldu . Dün akşam tekrar arkadaşlarla bunu görüştük . 17 Haziran günü olağanüstü kongre yapma kararı aldık . İyi bir ekip talip olursa , hem önlerini açalım , hem de yeni bir heyecan gelsin istiyoruz . Talip çıkmazsa , şartlar da uygun olursa , arkadaşlarımızla tekrardan devam etme düşüncesindeyiz . İyi bir talip çıkarsa görevi devretme düşüncesindeyiz . '

-YUSUF , ANTRENÖR FUTBOLCU OLABİLİR-

İpek , eski oyuncuları Beşiktaşlı Yusuf Şimşek ' in Denizlispor ' a antrenör futbolcu olarak gelmesinin söz konusu olduğunu belirterek , kendisi ile bu konuda görüşüldüğünü ve Yusuf ' un bu teklife olumlu baktığını aktardı .

Konunun birkaç gün içinde sonuçlanabileceğini kaydeden İpek , ' Yusuf , Beşiktaş ' la görüşecek . Onun görüşmesinden sonra bir karar ortaya çıkacak . Antrenör futbolcu olacak . Ona göre de bir yapılanmaya gidilecek . Üstünde de bir teknik direktör olacak ' diye konuştu .

Takımın milli oyuncusu Çağlar Birinci ' yi 4 futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray ' a verdiklerini belirten İpek , futbolcuya 5 takımın talip olduğunu , bunlardan en iyi teklifi Galatasaray ' ın verdiğini dile getirdi .

Milli kaleci Cenk ' e de birçok kulüpten teklif geldiğini anlatan İpek , bu oyuncunun büyük olasılıkla Fenerbahçe ya da Beşiktaş ' a gideceğini , Cenk ' e karşılık futbolcu takasını düşünmediklerini söyledi .

İpek , Youla ' nın yurt dışından bir talibi olduğunu , Erkan , Mustafa Er , Alpaslan ' la birlikte birkaç futbolcunun gönderileceğini , Altay ' da kiralık oynayan Musa Sinan , Denizli Belediyespor ' a kiralık verilen İsmail Baydil , Ali Helvacı ' nın da yeni teknik direktörün görüşleri doğrultusunda takıma çağrılabileceğini sözlerine ekledi .

( AY-ALK-BAH-KAN )

01 . 06 . 2010 16 : 18 : 23
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile