Deprem Bölgesinde Bulunan 'Ates Savasçilari' Afetzedelere Su Tasiyor

Deprem Bölgesinde Bulunan 'Ates Savasçilari' Afetzedelere Su Tasiyor

Antalya Orman Bölge Müdürlügü tarafindan, afetzedeler ve bölgede görev yapan ekiplerin içme suyu ihtiyacini karsilamak üzere deprem bölgesine gönderilen ’ates savasçilari’ ve 20 arazöz deprem bölgesinde 7/24 çalisiyor.

Kahramanmaras merkezli büyük depremlerin ardindan baslatilan arama, kurtarma ve enkaz kaldirma çalismalari ve yardim kampanyalari devam ediyor. 11 ilde yikim ve can kaybina neden olan depremin ardindan binlerce kisi evsiz kalirken, bölgeye sevk edilen binlerce ekip deprem bölgesinde çalismalarini sürdürüyor. Deprem bölgesinde yasanan içme suyu ihtiyacini karsilamak için harekete geçen Antalya Orman Bölge Müdürlügü; afetzedeler ve bölgede görev yapan ekiplerin içme suyu ihtiyacini karsilamak için Antalya’nin farkli ilçelerinden çok sayida orman personeli ile 20 arazözü deprem bölgesine göndermisti.

Depremzedeler için adeta can suyu oldular

Arazözlerle deprem bölgesindeki afetzedelere ve bölgede görev yapan ekiplere içme suyu tasiya ates savasçilari, depremzedeler için adeta can suyu oldu. Depremde zarar gören altyapi nedeniyle içme ve kullanma suyu sikintisinin yasandigi Hatay’in Kirikhan ilçesinde afetzedeler için 7/24 su tasiyan ekipler, bir yandan da enkaz çalismasi tamamlanan sokaklarin temizligini gerçeklestiriyor. Ates savasçilari, gerçeklestirdikleri çalismalarla hem afetzedelerin hem de bölgede görev alan kurtarma ekipleriyle kolluk kuvvetlerine büyük kolaylik sagliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile