Deprem Bölgesindeki Köy Çocuklari Için Verilen Konsere, Bilet Yerine Ayakkabiyla Girdiler

Deprem Bölgesindeki Köy Çocuklari Için Verilen Konsere, Bilet Yerine Ayakkabiyla Girdiler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafindan “Müzikle Umuda Yolculuk” konseri gerçeklestirildi. Konsere gelenler, deprem bölgesindeki köy çocuklari için verilen konsere, bilet yerine ayakkabiyla girdiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi, Iletisim Fakültesi, Kurumsal Iletisim Direktörlügü ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlügü tarafindan ortaklasa organize edilen “Müzikle Umuda Yolculuk” konseri düzenlendi.

Konsere, seyirciler, bilet yerine 28-42 numara yeni spor ayakkabi ile giris sagladi. Bu ayakkabilar köy okullarindaki çocuklara ulastirilacak. Bu konserle birlikte, ihtiyaç sahibi çocuklara yardim edilmesi amaçlaniyor.

Konseri Çanakkale Belediye Baskani Av. Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoglu, Çanakkale Il Emniyet Müdürü Selim Arici, Sosyal Sorumluk Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgin, akademisyenler, ögrenciler ve çok sayida ögrenci izledi.

Sosyal Sorumluk Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgin, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi toplumsal faaliyetlerinden bir yenisini daha gerçeklestiriyor. Sahane bir konser verilecek. Konserde temel amacimiz köy okullarindaki ögrenciler için izleyici, dinleyicilerden birer spor ayakkabi getirmesini istedik. Bugün gelen misafirlerimiz bilet yerine spor ayakkabi getirdiler. Bu ayakkabilar bayramdan önce köy okullarindaki minik ögrenciler ile bulusturulacak. Konserde müzik ve sahne sanatlari fakültesi orkestrasi ile baris koromuz sahne alacak” dedi.

Projeye spor ayakkabi ile destek vererek, konseri izlemeye gelen Osman Acar, “Ihtiyaci olan çocuklar için bu birlikteligin saglanmis olmasi çok önemli. Bizde çorbada ki tuz misali bu katkiyi yapabildigimiz için kendimizi çok mutlu hissediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile