Deprem Öncesi Nikah Tarihi Alan Çiftin Nikahi Geldikleri Kirklareli'de Kiyildi

Deprem Öncesi Nikah Tarihi Alan Çiftin Nikahi Geldikleri Kirklareli'de Kiyildi

Kahramanmaras merkezli 2 depremin ardindan etkilenen iller arasinda yer alan Malatya’da yasayan çift, deprem sonrasi geldikleri Kirklareli’de evlendi.

Malatya’da yasayan Miraç Bakir (24) ile Tugçe Tekin (27) çifti, evlenmek için nikah tarihi aldi. 6 Subat’ta meydana gelen iki büyük depremde evleri hasar gören genç çift, aileleri ile birlikte Kirklareli’ne yerlesti. Genç çift, nikah basvurusunda bulundu. Basvurunun olumlu sonuçlanmasinin ardindan depremzede çift için belediye nikah salonunda tören düzenlendi.

Atilan imzalarin ardindan Vali Yardimcisi Elif Canan Tuncer, evlilik cüzdanini teslim etti. Tuncer, çifte mutluluklar diledi. Daha sonra aileler çiftle fotograf çekildi.

Damat Miraç Bakir, aldiklari nikah tarihini deprem sebebiyle Kirklareli’de devam ettirdiklerini vurgulayarak, "Malatya’da ikamet ediyorduk. Daha öncesinde planladigimiz bir nikah isimiz vardi ama maalesef deprem sebebiyle sehrimiz yok oldugu için Kirklareli’de devam ettirdik. Yasantilari ve yasanmisliklari birakip gelmek gerçekten çok zor" dedi.

Gelin Tugçe Tekin ise Kirklareli’de yeni bir sayfa açacaklarini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile