Depremde Babasini Kaybeden Nuri Yönet Açiklamasi 'Gidecek Baba Ocagimiz Kalmadi''

Depremde Babasini Kaybeden Nuri Yönet Açiklamasi 'Gidecek Baba Ocagimiz Kalmadi''

Osmaniye’de asrin felaketinde babasini ve annesini kaybeden Nuri Yönet, Kurban Bayram’inin Babalar Günü’ne denk gelmesiyle acisinin ikiye katlandigini söyledi.

Kahramanmaras merkezli 6 Subat depremlerinde Osmaniye’de bin 10 kisi hayatini kaybetti. Osmaniye Esenevler Mahallesi’nde yasayan Yönet ailesi depreme 52 kisinin hayatini kaybettigi, 9 katli Yonca Sitesinde B blogunda yakalandi. Asrin felaketinde yan yatan binada Nuri Yönet, babasi Ayhan Yönet (60) ve annesi Aynur Yönet (53) kaybetti. Nuri Yönet, bayramla ayni güne denk gelen Babalar Günü’nde babasi ve annesinin mezarini ziyaret etti.

Gidecek baba ocaginin ve öpecek elin kalmadigini söyleyen Nuri Yönet, ’’Biz Osmaniye’de Kurban Bayrami ile birlikte hüznü ve neseyi bir arada yasiyoruz. Bayramin nesesi bizde babalar gününün hüznüyle birlesiyor. Geçen yil 6 Subat depreminde Osmaniye’de anne babami kaybettim maalesef Kurban Bayrami’yla birlikte Babalar Günü’nde denk gelmesi bizim acimizi ikiye katliyor. Bizim acimiz herkesin anlayabilecegi bir aci degil biz medyadan, sosyal medyadan, televizyonlardan, baska yerlerde deprem oldugu zaman Allah rahmet eylesin deyip bu duygulari yasamadan kanal degistiriyorduk. Lakin bu aci baska bir aciymis onu ögrendik. Her ikisini kaybetmemiz daha da büyük bir aciya sebebiyet veriyor. Bayrama denk gelen bu sekilde özel günlerde acimizi tarif etmemiz daha da zor oluyor. Baba ocagini kaybettik, gidilecek bir baba evimiz kalmadi. Öpülecek bir babamiz annemizin eli kalmadi. Bu bizim acimizi daha da çok arttiriyor. Osmaniye bir deprem bölgesi biz bu acimizi her an her yerde halen yasiyoruz. Bu özel günlerde de acimiz ikiye katlaniyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile