Depremde Görev Alan Batman Üniversitesi Personellerine Tesekkür Belgesi Verildi

Depremde Görev Alan Batman Üniversitesi Personellerine Tesekkür Belgesi Verildi

Kahramanmaras merkezli depremlerde görev alan Batman Üniversitesi personellerine rektör Prof. Dr. Idris Demir tarafindan tesekkür belgesi verildi.

6 Subat Kahramanmaras merkezli meydana gelen felaketin ardindan deprem bölgelerindeki çalismalara destek veren üniversite personellerine tesekkür belgesi takdim edildi. Bati Raman Kampüsü Merkez Yemekhanesinde Afet Koordinasyon Kurulu’nda görev alan akademik ve idari personelle bir araya gelen rektör Demir, Batman Üniversitesi ailesinin her bir ferdinin depremden etkilenen vatandaslara gönülden destek vererek bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalismasinin çok önemli oldugunu söyledi.



Batman Üniversitesinin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde akademik-idari personeli ve ögrencisi ile tek vücut olarak fedakarca çalistigini dile getiren Rektör Demir, “Insanüstü bir çabayla çalisan, hem maddi hem manevi olarak üniversitemizi temsilen afet bölgelerine giden personellerimize yürekten tesekkür ediyorum. Biz, üzerimize düsen her görevi layikiyla yerine getirerek zor günler geçiren vatandaslarimizin ve ülkemizin yaninda oldugumuzu gösterdik. Emegi geçen herkese bir kez daha tesekkür ederim” dedi.

Program, belge takdiminin yapilmasinin ardindan hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile