Büyükçekmece Kaymakamligi ve Büyükçekmece Belediyesi isbirligiyle Cuma Namazi ve Miraç Kandili vesilesiyle depremde hayatini kaybeden vatandaslar için okutulan mevlide ilçe halkinin ilgisi yogun oldu. Camilerde büyük izdiham yasanirken zaman zaman da duygulu anlar yasandi. Okunan Mevlid-i Serif sonrasinda tüm camilerde yasamini yitiren depremzede vatandaslar hayrina lokum dagitildi.
“Allah bir daha böyle aci yasatmasin”
Büyükçekmece Kuba Camii’nde okutulan Kur’an-i Kerim ve Mevlid-i Serife katilan Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, “Depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza yüce Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine, yakinlarina bassagligi ve sabirlar diliyorum. Yaralilarimiza da acil sifalar diliyorum. Ülkemize geçmis olsun. Allah bir daha böyle büyük acilar yasatmasin” diye konustu.
Depremde Hayatini Kaybeden Vatandaslar Için Mevlit Okutuldu
6 Subat günü meydana gelen depremlerde yasamini yitiren 38 bin 44 vatandas için Büyükçekmece’nin 59 camiinde Kur’an-i Kerim ve Mevlid-i Serif okutuldu.



















