Depremden Kurtuldular, Kazada Hayatlarini Kaybettiler

Depremden Kurtuldular, Kazada Hayatlarini Kaybettiler

Kayseri’de 2 otomobilin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda ölü sayisi 3’e yükselirken; hayatini kaybeden çiftin 6 Subat depremlerinde Gaziantep’e evlerinin yikildigi ve Ankara’ya tasindiklari ögrenildi.

Kayseri-Ankara yolu Kalkancik mevkiinde dün aksam saatlerinde meydana gelen kazada; Samet Dagcioglu idaresindeki 55 ABV 398 plakali Volkswagen marka otomobil ile Faruk Baran idaresindeki 48-TJ-JZ Hollanda plakali Toyota marka otomobil çarpisti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinde 55 ABV 398 plakali otomobilin sürücüsü Samet Dagcioglu (35) ve esi Leman Dagcioglu’nun (32) hayatini kaybettigi belirlenirken, otomobilde bulunan çocuklari H.C.D. (14), H.D. (5) agir olmak üzere D.D. (12) ve diger araç sürücüsü Faruk Baran ile birlikte 4 kisi de yaralandi. Yaralilar saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan ambulanslarla hastaneye kaldirilirken, anne ve babanin cenazesi de yapilan incelemenin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Hastanede hayatini kaybetti

Kazada agir yaralanan 48-TJ-JZ Hollanda plakali otomobilin sürücüsü Faruk Baran da, tedavi altina alindigi Kayseri Sehir Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Öte yandan; feci kazada hayatini kaybeden Samet-Leman Dagcioglu çiftinin 6 Subat 2023’te meydana gelen depremde Gaziantep’teki evlerinin yikildigi ve depremin ardindan Ankara’ya tasindiklari ögrenildi. Kazada yaralanan çiftin çocuklarinin ise hastanedeki tedavileri sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile