Depreme Dayaniksiz Kapali Spor Salonunda Yikim Islemi Baslatildi

Depreme Dayaniksiz Kapali Spor Salonunda Yikim Islemi Baslatildi

Tokat’in Niksar ilçesinde yapilan kontrollerde depreme dayaniksiz oldugu tespit edilen kapali spor salonun, kontrollü bir sekilde yikim islemi baslatildi.

Niksar’da olasi bir depremi en az hasarla atlatmak için önceden alinan tedbirler kapsaminda daha önceden alinan raporlar neticesinde Tokat Caddesi üzerinde bulunan Niksar Kapali Spor Salonunun yikim islemleri baslatildi. Niksar’da uzun yillardir spor karsilasmalarinin, konserlerin ve etkinliklerin mekani olan Kapali Spor Salonu, depreme dayaniksiz oldugu gerekçesiyle yikimi gerçeklestiriliyor. Ayni yere yeniden Spor Salonu yapilacagi bildirildi.

Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan, yapilan çalismalari degerlendirerek, “Gençlerimizin tüm spor aktivitelerini gerçeklestirebilecekleri yeni alanlar kazandiriyoruz. Depreme dayaniksiz olan kapali spor salonunun yikim çalismalarina baslandi. Mevcut alana tam donanimli yeni bir kapali spor salonu kazandiracagiz. Ayrica ayni bölgede butik yüzme havuzu yapim çalismalari devam ediyor. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile