Depreme Dikkat Çekmek Için Pedal Çevirdiler

Depreme Dikkat Çekmek Için Pedal Çevirdiler

Inegöl Belediyesi ve INDAK isbirligiyle Deprem Haftasi dolayisiyla düzenlenen bisiklet turunda pedallar depreme dikkat çekmek için basildi.

Deprem Farkindalik Haftasi kapsaminda düzenlenen bisiklet turuna Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Durmus, meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Marmara Depremi Haftasi’na denk gelen haftada 10-16 Agustos tarihleri arasinda depremle ilgili vatandaslari bilinçlendirme çalismalari yapiliyor. Inegöl Belediyesi, yüz kisilik ekiple birlikte 15 Agustos Pazar günü bisiklet turunda bir araya geldi. Belediye önünden baslayan tur, Heykel, Adliye, Hikmet Sahin Kültür Parki ve Kasim Efendi Caddesi güzergâhlarindan ilerleyerek belediye meydaninda son buldu.

Inegöl Belediyesi’nin dogal afetlere karsi vatandaslari bilinçlendirme çalismalari kapsaminda düzenledigi ‘’Deprem Farkindalik Haftasi’’ etkinlikleri, 16 Agustos Pazartesi günü saat 21.00’de amfi tiyatrodaki kapanis programinda Kur’an-i Kerim tilavetleri, deprem hakkinda bilgilendirmeler ve tiyatro oyunuyla son bulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile