Depremzede Ailelerin Ramazan Kolileri Miniklerden

Depremzede Ailelerin Ramazan Kolileri Miniklerden

Aydin’in Germencik ilçesinde yasayan depremzede vatandaslara karsi duyarsiz kalmayan Ömerbeyli Ilkokulu, 6 ramazan kolisi hazirladi. Hazirlanan ramazan kolileri, depremzede ailelere ulastirilmak üzere Germencik Belediyesi ekiplerine teslim edildi.



Kahramanmaras merkezli depremlerden dolayi Germencik ilçesine de yerlesen aileler için Ömerbeyli Ilkokulu ögretmeni Dilek Türkan ile ögrencileri farkindalik olusturdu. Ögretmenler ile ögrenciler, depremzede ailelere destek olmak için içerisinde bakliyat, çiçek yagi gibi birçok gida ürününün bulundugu ramazan kolisi hazirladi. Hazirlanan 6 ramazan kolisi Germencik Belediyesi Sosyal Agi (GESA) ekiplerine teslim edildi. Ramazan ayinin ruhuna yönelik örnek bir çalismaya imza atan ögretmen ve ögrencilerin düsüncesi takdir topladi.

“Yaralarimizi iyilestirecegiz”

Germencik Belediyesi Sosyal Agi’nin sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, ramazan kolilerinin depremzede ailelere ulastirildigi belirtililere su ifadelere yer verildi; “Ömerbeyli Ilkokulunda görevli Dilek ögretmenimiz ve ögrencilerinin hazirladigi ve bizlere teslim ettigi ramazan kolilerini depremzede ailelerimize ulastirdik. Emegi geçen, destegini esirgemeyen, bizi biz yapan paylasma kültürüne sahip çikan miniklerimize ve onlari yetistiren Dilek ögretmenimize sonsuz tesekkürler. Birlik, beraberlik ve dayanisma ile engelleri asacak, yaralarimizi iyilestirecegiz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile