Depremzede Çocuklar Için Oyuncak Dolusu Araçlar Afet Bölgesinde

Depremzede Çocuklar Için Oyuncak Dolusu Araçlar Afet Bölgesinde

Deprem felaketinin ardindan bölgeye giden yardim araçlari, depremzedelerin yaralarini sarmaya devam ediyor. DinoLino Funpark da, oyuncak dolusu araçlarla çocuklarin yüzünü güldürmek için deprem bölgesinde dagitimlara basladi.



6 Subat’ta Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketi sonrasinda, deprem bölgelerine yardimlar hiz kesmeden devam ediyor. Tüm Eglence, Park, Etkinlik ve Atraksiyon Dernegi (TEPEA) Lunaparklar Komite Baskani Mustafa Dal, DinoLino Funpark olarak binlerce çocugun yüzünü güldürmek için bölgeye hareket etti. Antakya, Kahramanmaras, Gaziantep ve Hatay’a ugrayan oyuncak dolusu araçlar, afet bölgelerinde 10 kisilik bir ekiple birlikte depremzede çocuklarimizin bir nebze de olsa yüzlerin gülmesine sebep olmaya çalisiyor.

“Her sey çocuklarimiz, gelecegimiz için”

Bölgede yaralarin sarilmasina baslandigini belirten TEPEA Lunaparklar Komite Baskani ve Dino Lino Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Dal, “Ülkemiz ciddi bir felaket yasadi. Çok ciddi kayiplar verdik. Bizler çocuklarin eglenmesi için kurulan kuruluslariz. Bu dönemde de yine çocuklarimiz için burada olmamiz gerektigini düsündük ve hareket ettik” dedi.



2 araç dolusu oyuncak ile destek kampanyasina basladiklarini belirten Dal, “Araçlarimizda oyuncaklarimiz, isiticilarimiz, çocuklarimiz için sekerler ve gida malzemeleriyle geldik. Ihtiyaç dahilinde her zaman ülkemizin, vatandaslarimizin ve çocuklarimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Çocuklar bizim gelecegimiz, her sey onlarin yüzünde biraz da olsa gülümseme olusturabilmek için” diye konustu.



Mini lunaparklar kurmak için haziri

Lunaparklar ve eglence parklari konusunda uzman olduklarini kaydeden Dal, “Lunaparklar çocuklarin hayal dünyalarina iyi gelen etkinliklerdir. Bölgede barinma sorunlari ortadan kalktigi an devletimizin de izni olursa mini lunaparklar kurmaya haziriz. Bizler çocuklar için her zaman aninda aksiyon alabiliriz. Gün birlik olma günü” dedi.



Bölgede yine oyuncak dagitimlarina devam edeceklerini belirten Dal, oyuncak markalarini da bölgede yer almaya davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile