Depremzede Çocuklara Oltu Cag Kebabi Ikram Ettiler

Depremzede Çocuklara Oltu Cag Kebabi Ikram Ettiler

Oltu’dan Olet, MMD Grup ve Fuat Demir Yapi tarafindan, Hatay’da Orhanli çadirkent okulunda ögrenim gören çocuklara, çadirkentte yasayan depremzede aile ve çocuklara Oltu cag kebabi ikraminda bulundular.

Oltulu is insani Fuat Demir, Hatay’da kurulan çadir kentlerde ögrenim gören depremzede çocuklara ve ailelere cag kebabi ikraminda bulundu. Kahramanmaras merkezli depremlerinin en fazla yikima neden oldugu Hatay’da yaralar sariliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’ta organizasyonu ziyaret ederek bilgi aldi.

Is insani Fuat Demir,” 6 Subat’ta meydana gelen asrin felaketi olarak da adlandirdigimiz afat sonrasi Hatay’da Çadirkentte okula giden ögrencilerimize Oltu cag kebabi ikram etmek için geldik. Burada gördük ki ciddi manada devletimizin, milletimizin dayanismasi var. Amacimiz çocuklarimiza biraz moral vermek, kendilerini motive etmek istedik. Her hafta gelip buradaki çocuklara cag kebabi ikram edecegiz. Ben bütün hayirseverlerin burada haftada bir gün bir etkinlik düzenlemelerini istiyorum. Ülkemizin basi sag olsun, depremzedelerimize de geçmis olsun diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile